• 1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı

Başvuru devam ediyor diyor devamlı herkes yararlanıyor bir bize verilmiyor

Destek istiym cok sıkıntıdayim calismiym izne ayirdilar

Lütfen yardım edin çok mağdurum

Adamların 5 katlı dairesi var 2. Yardımınalfı biz çalişamıyrux hiç bir bok yok ne adalet var ne hakk ama bu devletin basndkılere hakkım asla helal degil hakkın yok demeyin pfedıgım faturalarda cok net hakkımız gözüküyor

akince93 benim geçen seneden beridir süreç devam ediyor diyip duruyor neden olmuyor egitim ödemelerimi yapicaktim çok zor durumda bıraktılar bizi

İyi bayramlar bende 1100 TL’den ayarlanmak istiyorum evim kira 3tane çocuğum var lütfen bana yardım edin gerçekten ihtiyacım var

akince93 üst üste başvuru yapıyoruz hıc bıze gelmıyor benım eşim bı aydır evde boş boş oturuyor işi dükkanı kıralık gecım çok zor gecıyor bı kızım hep hasta masraf çok sızden gerçekten bı yardım bekliyorum artık

Yazık gunah gerçekten yasaklar bıle olmazsa işi hıc yürümüyor yolunda gıtmıyor pıyasa durdu resmen yardımınıza ıhıtuacımoz var gerçekten

Kimsem yok yardımcı olun kiradayım işsizim ekmek alçak param yok kaç gündür aç yatiyorum yardim edin iyice çaresiz kaldım intiharın esigine geldim artık nolur😔😔

1100 TL yardimi istiyorum lutfen yardimco olurmusunuz

İkidir başvuruyoruz çıkmıyor bu nasıl iş çoğu kişi ikinciyi aldı süreç devam ediyor deyip duruyor

maddi durumum iyi değil paraya ihtiyacım var