SefaUygun Allah rızası için banada yardım edin evin tek çocuğuyum babam böbrek hastası annem kanser fatura market borçları birikip duruyo
MuratYeil CumaDeveceker merhaba inanın kiradayım herşeyi deniyoruz ama yardım da çıkmadı karımla ve yeni çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin başvuru devam ediyor diyor garsonluk yapıyorum
MuratYeil ErdalOzturk merhaba ben başvuru yaptım aylardır bekliyorum bana çıkmadı TC mi de verebilirim başvuru devam ediyor sadece bi kere kömür yardımı yapıldı kiradayım çok kötü maddi durumum
iclalkaraman akince93 gecen senede vermediler bu senede neyin süreci devam ediyo acaba kiradaylm 900 kira faturalar cabasl zaten callsmlyorum çalışanlara veriyolar bize niye vermiyolar hic adil degil
ErdalOzturk iclalkaraman bize vermez zengilere veriyorlar yinede başvuru yapın yada postaneye gidip bir durum sorun
nurrrbircan Geçen senede çıkmadı. Bu senede çıkmadı. Ne yapmamız gerekiyor . Hala bekleniyor diyor, anlamıyorum
KaderUral 1100 destek yardım diyorsunuz bellili insanlar alıyor ihtiyacıız var 2senr önce başvurdum hala süreç devam ediyor madem yaranamıyorum nasılsın neden oy veriyoruz adetli bildiğimiz için
eydaDi akince93 Ben başvuru yaptım oncekı pandemi yardım parasından almıştım eşimde almıştı ama tam kapanma parası sadece eşime iban numarasına yattı bana gelmedi