OsmanG Evime ekmek alacak durumda değilim kiraciyim 5 nufusuz yardim edin lütfen bir onceki destegide alamadim
KeremKarabas bus_bus96 malesef oyle ben gecen sene mayis ayinda bas vurdum ama hayla surec devan ediyor diyor hoc bir sekilde yardim alamadim 3 aydir calismiyorum isten cikartildim ama dukkan sahibi olan mali mulku olanlar ala biliyor ama biz alamiyoruz malesef ki
YaderResulTavukcu Maddi yardima ihtiyacim var lutfen yardim edin 2 cocugum var evim kira esimin is yeri kapali yardim edin lutfen bende yararlanmak istiyorum 1100 tlden
MaviErgn Ikı kızım var evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin bana ne olur önce allah sonra sizden istiyorum pazardan yerden topladığım sebze leri yediriyorum ne olur lütfen
MuratYeil CumaDeveceker merhaba inanın kiradayım herşeyi deniyoruz ama yardım da çıkmadı karımla ve yeni çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin başvuru devam ediyor diyor garsonluk yapıyorum
MertCanGrbz Merhaba. Ben hiç bir şekilde destek yararlanamıyorum aynı şekilde aratıyorum eDevlet üzerinden ama Destek ile alakalı hiç bir şey çıkmıyor konuya vakıf olan biri yardımcı olabilir mi acaba ?
MertCanGrbz akince93 başvuru yapacağım fakat işlem onay sürecinde diyor bir kere başvuru yaptım ve onaylanmadı veya red edilmedi Sadece süreç devam ediyor yazıyor
Deadwomen Annem babam engelli babam kısmi felçli kısmi yatalak gündelik merdiven temizliğine gidiyodum babamın rahatsızlığından dolayı gidemiyorum başvuru yaptık ama bi cevap alamadık maddi borçlardan dolayı sıkıntı var biraz birikti.
EsraYlmaz EmreAkda valla biz gibi gerçekten magdur garibanlara yardım ederseniz seviniriz bazılarıda almak için herşeyi söylüyo biz ihtiyaç sahipleri alamıyoruz bize yardım eli uzatın nolur