2 cocogumla esımde ayrı hayat mucadele si veriyorum basvurum hala onaylanmadı evının onunde arabası evı olana cıkan para bızım gıbi garibanlara ihtiyac sahiplerine neden cıkmıyor
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
AyseKumsal çok oldu mu başvuru yapalı siz
Dört çocuğum var bu paraya çok ihtiyacım var
seyranaras kimseye cikmiyo yalan ya
Devlet yalan söyler Suriye yardim ediyor 1100tl bize yok
Suriyelilerin yardim eder cumhurbaşkanı bize gelince yardim yok oyu bekler
akince93 Slm aleyküm abi hala geçen sene 4uncu aydan beri süreç devam edio yazio ne yapmam gerekir bana bı yardımcı olurmusunuz
1100 tl yardımı istiyorum
1100tl yardım istiyorum
- Düzenlendi
Benim bu 5. Başvurum hepsinde de süreç devam ediyor yazıyor
Tamam çalışıyorum ama bir acildik borç için arayı kapatamıyorum 3 aylık kiram duruyor su 1500 tlyi geçti elektiriyi kestiler onu da borç la ödedik hala süreç devem ediyor etsin bakalım. Umudum yok onlar zenginleri doyursun Bi hak yolcusu elimizden tutar inşallah
MehmetBereket Allah rızası için banada yardım edin evin tek çocuğuyum babam böbrek hastası annem kanser fatura market borçları birikip duruyo
Merhaba e-devlet üzerinden başvuru yapamıyorum yapmam gereken gün süreç devam ediyor diyor başka bir gün girdiğimde kimlik numarası son hane gününde girin diyor nasıl alacağız
5 çocuğum var kiradayım yömiyeciyim yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim
Allah rızası için banada yardım edin evin tek çocuğuyum babam böbrek hastası annem kanser fatura market borçları birikip duruyo
CumaDeveceker merhaba inanın kiradayım herşeyi deniyoruz ama yardım da çıkmadı karımla ve yeni çocuğumla ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin başvuru devam ediyor diyor garsonluk yapıyorum
ErdalOzturk merhaba ben başvuru yaptım aylardır bekliyorum bana çıkmadı TC mi de verebilirim başvuru devam ediyor sadece bi kere kömür yardımı yapıldı kiradayım çok kötü maddi durumum
MuratYeil postaneye bı gidip bakın basen solemiyolar insanlara
akince93 gecen senede vermediler bu senede neyin süreci devam ediyo acaba kiradaylm 900 kira faturalar cabasl zaten callsmlyorum çalışanlara veriyolar bize niye vermiyolar hic adil degil
OsmanG kardesim bu yardim ev sahiplerine yapildi fakirlere yapilmadi
Dikkat ettimde evi olanlar genelikle bu yardimda yararlandi kiracilarda yardim bekliyor