• 1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı

akince93 lütfen bize de pandemi yardımı yapın Bi tane çocuğum var evim kira eşim çalısıyor sadece kredi borcumuz var zor geçiniyoruz 1100 tl ilaç gibi gelicek lütfen

2 cocogumla esımde ayrı hayat mucadele si veriyorum basvurum hala onaylanmadı evının onunde arabası evı olana cıkan para bızım gıbi garibanlara ihtiyac sahiplerine neden cıkmıyor

Devlet yalan söyler Suriye yardim ediyor 1100tl bize yok

akince93 Slm aleyküm abi hala geçen sene 4uncu aydan beri süreç devam edio yazio ne yapmam gerekir bana bı yardımcı olurmusunuz

Benim bu 5. Başvurum hepsinde de süreç devam ediyor yazıyor
    Tamam çalışıyorum ama bir acildik borç için arayı kapatamıyorum 3 aylık kiram duruyor su 1500 tlyi geçti elektiriyi kestiler onu da borç la ödedik hala süreç devem ediyor etsin bakalım. Umudum yok onlar zenginleri doyursun Bi hak yolcusu elimizden tutar inşallah

Serkanabuk

MehmetBereket Allah rızası için banada yardım edin evin tek çocuğuyum babam böbrek hastası annem kanser fatura market borçları birikip duruyo

Merhaba e-devlet üzerinden başvuru yapamıyorum yapmam gereken gün süreç devam ediyor diyor başka bir gün girdiğimde kimlik numarası son hane gününde girin diyor nasıl alacağız

5 çocuğum var kiradayım yömiyeciyim yardıma ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim