SemanurErel akince93 başvuru sürecim hala devam ediyor kitap vs ihtiyaçlarımı gidermem lazım öğrenciyim ama hala süreç devam ediyor çok garip gerçekten 🤦
Mehmetakin07 SemanurErel Merhabalar Sema Nur Hanım Elimizden gelen bir şey olursa yapalım Instagram’dan bana ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
SemanurErel ErdalOzturk evet kaç ay oldu belkide sene gerçekten ihtiyacı olan kişiler almalı ya çevremde evi arabası olan adamalr alıyor biz yerimizde sayıyoruz
ErdalOzturk SemanurErel valla bizde başvuru yaptık ama kimse ilgilenmiyo adamların umrumda değil fakir yine aynı
ErdalOzturk SemanurErel bı git bence bizim arkadasin annesi gitmiş postaneye ücret çıkmış ama salaklar mesaj atmamis kadina
SemanurErel ErdalOzturk alla halla ahahahah o daha da ilginç baya zaman oldu ya çıktıysa da geri almışlardır😅
Elf12 akince93 lütfen bize de pandemi yardımı yapın Bi tane çocuğum var evim kira eşim çalısıyor sadece kredi borcumuz var zor geçiniyoruz 1100 tl ilaç gibi gelicek lütfen
AyseKumsal 2 cocogumla esımde ayrı hayat mucadele si veriyorum basvurum hala onaylanmadı evının onunde arabası evı olana cıkan para bızım gıbi garibanlara ihtiyac sahiplerine neden cıkmıyor
MuratYeil ErdalOzturk merhaba ben başvuru yaptım aylardır bekliyorum bana çıkmadı TC mi de verebilirim başvuru devam ediyor sadece bi kere kömür yardımı yapıldı kiradayım çok kötü maddi durumum