MehmetOk ZidenYce başvuru yaptığım halde süreç devam ediyo yaziyo baş vurduğumda ailemle yasiyodum ailem aldı ben başka taşındım tekrar başvurmak istedim süreç devam ediliyo diyo ama ben bulunduğum haneden ayrıldım ve hiç yardım almadım buna bı çare lütfen
Baharelik Adamların 5 katlı dairesi var 2. Yardımınalfı biz çalişamıyrux hiç bir bok yok ne adalet var ne hakk ama bu devletin basndkılere hakkım asla helal degil hakkın yok demeyin pfedıgım faturalarda cok net hakkımız gözüküyor
CananCin akince93 benim geçen seneden beridir süreç devam ediyor diyip duruyor neden olmuyor egitim ödemelerimi yapicaktim çok zor durumda bıraktılar bizi
DilberKaplan İyi bayramlar bende 1100 TL’den ayarlanmak istiyorum evim kira 3tane çocuğum var lütfen bana yardım edin gerçekten ihtiyacım var
MedineKzl akince93 üst üste başvuru yapıyoruz hıc bıze gelmıyor benım eşim bı aydır evde boş boş oturuyor işi dükkanı kıralık gecım çok zor gecıyor bı kızım hep hasta masraf çok sızden gerçekten bı yardım bekliyorum artık
MedineKzl Yazık gunah gerçekten yasaklar bıle olmazsa işi hıc yürümüyor yolunda gıtmıyor pıyasa durdu resmen yardımınıza ıhıtuacımoz var gerçekten
MehmetKker HarunBa durumum çok kötü ev kirası elektirik su yu odeyemiyorum ne iş bulsam çalışıyorum sigortalı is arıyorum hep yaş sınırı var almıyorlar ise
hlyahulya HarunBa benimde yardıma ihtiyacım var 1 bucuk yıllık evliyim bir bebegim var eşim inşaatta yevmi ye çalışıo daha yeni kiraya geçtim dogru düzgün bir eşyam bile yok pandemi den de yararlanamıorm bunalıma girdm bebegim daha 8 aylık oldu mama içio mama parasını bile zor çıkarıyorum
Serkanabuk Kimsem yok yardımcı olun kiradayım işsizim ekmek alçak param yok kaç gündür aç yatiyorum yardim edin iyice çaresiz kaldım intiharın esigine geldim artık nolur😔😔
SefaUygun Serkanabuk MehmetBereket Allah rızası için banada yardım edin evin tek çocuğuyum babam böbrek hastası annem kanser fatura market borçları birikip duruyo