• Süreç Devam Ediyor Yazısı Hakkında

Isten cıkarıldım ailem ayrı geçim sıkıntısı yaşıyorum cok 15 gun sonra askere gidicem 3.5 demeden yardim ederseniz sevinirim TR82 0001 0025 0696 7200 6150 01

akince93 ALLAH BU DEVLETİN BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BÜTÜN MİLLET BUKADAR MUHTAÇKEN O HALA YARDIM EDEMİYOR SÜREÇ DEVAM EDİYOR YAZIYOR 1 SENEDİR YAZIKLAR OLSUNN

Bu millet pandemiyi de korona belasını da atlatır ama bu dönemde yaşadığı sıkıntıları asla unutmaz çektiği sıkıntıları unutmaz unutmayacagi için sandık başında da tek tek hatırlatacak yaşadıklarını

DuyguKbraGr KIYMETLİ KARDEŞLERİM BU KONUDA DEVLETİ SUCLAMAYİNİZ HERŞEY HÜKÜMETİN ELİN DE VE PANDEMİ ÖDEMELERİNİ SADECE E DEVLET ÜZERİN’DEN SİYASİ GÖRÜŞÜNE AK PARTİ YAZIYORSA SEÇİLİP ÖDENİYOR ZENGİN FAKİR YOK…

Huso_1616 KIYMETLİ KARDEŞLERİM BU KONUDA DEVLETİ SUCLAMAYİNİZ HERŞEY HÜKÜMETİN ELİN DE VE PANDEMİ ÖDEMELERİNİ SADECE E DEVLET ÜZERİN’DEN SİYASİ GÖRÜŞÜNE AK PARTİ YAZIYORSA SEÇİLİP ÖDENİYOR ZENGİN FAKİR YOK…

Bir yıldır süreç devam ediyor diyor ama bir haber yok nedeni ne dir anlamadim gitti yardımcı olur musunuz.

İkinvi yila girdik surec devam ediyor kime gidiyo bu yardim anlamadim

akince93 2 haftadır süreç devam ediyor yazıyor e devletten dediginiz yerlere baktım ne hesaba bisey geldi nede süreç tamamlandi

Bir senedir süreç devam ediyo diyo bizim gibi garibanları vermiyolar adaletmi bu çok ihtiyacım var eşim calismiyo durumum yok. ALLAH im nolur terapi parası çıksın kanser hastasiyim 34 yasindayim kızım öksüz kalmasın nolur maddi manevî destek verin

akince93 süreç devam ediyor PTT kaydında kayıt bulunamadı diyor neden acaba bid egeçen sefer aldım bu sefer neden böyle oldu acaba

bende gecen seneden yardim almadim bu sene basvuru yaptim halende surec devam ediyor

Sevgimanga üstü ne ait taşınmazın varsa yatmaz 10tane dairen olsun ama.ustune birşey olmasın yatar

benimde hala süreç devam ediyor yazıyor vede her yere baktim yatan birşey yok yardımcı olurmusunuz