merAydn 5 keredir baş vuruyoruz gene yok,gecen seneden beri sürec devam ediyor,hem adsm seciyorlar hemde insanlarla dalga geçiyorlar allah doyursun nedim
KbraTredi merAydn sunda soylim bnde alamadım bi kez cikti ve bi hane 3 kez aldi bunun bilgisini nasil öğreneceğim
EmrahFodul merAydn ilk yardım dağıttıkları zaman bende başvuru yaptım aynı adres bir daha yazılamıyormuş geçen sene başvurduğum yardımdan cevap bile gelmedi
EsraYavuz GulluKuzu Ptt üzerinden yapılan kurum ödemelerini kontrol edeceksiniz sürekli. Başvuru sayfasında paranız pttye yatmış olsa bile süreç devam ediyor yazısı görünür
YunusAdal Yardım destekte bulunmak istiyorum bir çocuğum var işlerimiz durmuş kiraciyim gecinim sıkıntısı yaşıyorum çocuğumun ihtiyaçlarını bile karşılayamıyorum taksitlerin de var ayrıca yardiminizibekliyorummm
Haciaytekin Pandemi ödemesi almadım süreç devam ediyor diye yazı var beni hesablm yok bana elde ödeniyor beni bilgilendirin
akince93 FerhatAslan yatmamistir demek. Bir de bilgisayar üzerinden bak bende telefondan ödeme gözükmedi. Bilgisayarda gözüktü.
Sevgimanga 1 senedir bende başvurmama rağmen halen süreç devem ediyor diye yazı bulunuyor pandemi yardımi yatmadı napabilirim 1 hafta önce birkezdaha başvuru yaptım gene sonuç aynı süreç devam ediyor banada yardım edilmesini istiyorum lütfen PTT kurum ödemelerine bakıyorum yok pandemiye bakıyorum yatan bir yardım yok halen süreç devam ediyor diyor
AdemYein Sevgimanga üstü ne ait taşınmazın varsa yatmaz 10tane dairen olsun ama.ustune birşey olmasın yatar
MehmetDuman Bj senedir kayit oldum hala tam kaoanmadan busey alamadim cok zor durumdayim yardi.ci olursaniz cok sevinirim
HaticeMeneke MuzeyyenBeytas 2020 de başvuru yaptim süreç devam ediyor diyor yatımı onu öğrenmek istiyorum
FatmaBaran Sadece zenginlere mi veriliyor ne eşimin patronun kızı aldı biz halen alcaz haksızlık oluyo ama neyse
SehmusArslan FatmaBaran ben bu sene fakirlere yardım edildiğini sanmıyorum ben işsizim engelli bebeğim var kiradayım bana çıkmıyor ama evi marketi olana çıkıyor çıkmış bide diyor hakkınızı helal edin HARAM ZIKKIM OLSUN
SerpilKurioglu CuneytEkinci 5.inci ayda bnde başvurmuştum.hala devam ediyo yaziyo ve digerleri gibi bnde başvuru yapamıyorum.esimden boşandım.evimde yeminle buzdolabı yok.bazi insanlar neden nasil alabiliyor.anlam veremiyorum.burdaki çoğu insan magdur durumdayken devlet büyükleri nasil rahat yatıp uyuyabiliyorlar.yazik gerçekten yazık
EmineKaya PTT kurum ödemeleri yazın e devlete çıkar süreç devam ediyor yazıyorsa TC ye göre yatiriyolar benimde yeni yattı 1100 TL
CuneytEkinci EmineKaya arkasim benim ptt hesabında kesintisiz tl o yazıyor bide kesinti tl o yazıyor demek istiyor ben tam olarak anlamıyorum bana yardımcı olabikirmisiniz