CuneytEkinci EmineKaya arkasim benim ptt hesabında kesintisiz tl o yazıyor bide kesinti tl o yazıyor demek istiyor ben tam olarak anlamıyorum bana yardımcı olabikirmisiniz
NeslihanAyten Bnm de 1 senedır süreç devam ediyor zor durumdayım cocuguma bakamıyorum is yok güç yok ve esım mahküm borcum var napıcam bilmiyorum Allah rızası için yardım edın napmalıyım
MuhammetAliDurmaz akince93 neden bize çıkmıyor zenginlere bile çıkıyor bizim ihtiyacımız oldugu için mi alamıyoruz geçen seneden beri süreç devam ediyor yazıyor
SongulDegirmenci Benim baş vuru yaptım süreç devam ediyor diyorlar ama hala birşey demediler ben bir yanit verirmisiniz
Nesetsn Ben de geçen sene başvuru yaptım ve hala süreç devam ediyor statüsündeyim,yeni başvuru yapamıyorum bu yüzden,yine büyük haksızlıklar var ve paraya ihtiyacı olmayanlara çıkmış ama ihtiyaç sahiplerine çıkmamış çoğunlukla..
ErayUstaba kac sene oldu surec devam ediyor allah rızası için yardım edin TR61 0006 7010 0000 0058 2583 64
SehmusArslan FatmaBaran ben bu sene fakirlere yardım edildiğini sanmıyorum ben işsizim engelli bebeğim var kiradayım bana çıkmıyor ama evi marketi olana çıkıyor çıkmış bide diyor hakkınızı helal edin HARAM ZIKKIM OLSUN