akince93 selimakbyk bir fikrim yok. Hatta ikinci defa basvuranlara para verilcek mi o bile açıklanmadı diye biliyorum.
BuseTopuSarak akince93 ptt ödemelerinde ödeme gözükmüyor hala süreç devam ediyorda duruyor ne ödeme geldi nede yeni başvuru yapabiliyorum
muslumKircan 5 kez bas vurdum ama hic yatmadi bana kagit topluyorum ben.maddi.durunum hic yok gercekden copun kenarina asilan.ekmekleri topladim eve getirdim yedik bu duruma.geldik allah yukarda
UfukKu Bir senedir hala beklemede neye göre yardım yapıyorlar herkesin ihtiyacı var sonuçta çalışmıyoruz devamlı pandemi iznine çıkıyoruz..
Huso_1616 Isten cıkarıldım ailem ayrı geçim sıkıntısı yaşıyorum cok 15 gun sonra askere gidicem 3.5 demeden yardim ederseniz sevinirim TR82 0001 0025 0696 7200 6150 01
Otlukbeli24 Huso_1616 KIYMETLİ KARDEŞLERİM BU KONUDA DEVLETİ SUCLAMAYİNİZ HERŞEY HÜKÜMETİN ELİN DE VE PANDEMİ ÖDEMELERİNİ SADECE E DEVLET ÜZERİN’DEN SİYASİ GÖRÜŞÜNE AK PARTİ YAZIYORSA SEÇİLİP ÖDENİYOR ZENGİN FAKİR YOK…
YusufKo akince93 ALLAH BU DEVLETİN BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BÜTÜN MİLLET BUKADAR MUHTAÇKEN O HALA YARDIM EDEMİYOR SÜREÇ DEVAM EDİYOR YAZIYOR 1 SENEDİR YAZIKLAR OLSUNN
Mustafanal YusufKo vallaha reis bizde alamadık o kadar tanıdığım kişiler var adam utanmadan 3 kez aldım diyor komsum evimin hemen karşısı adam 4 . kez aldı bu alanlar sigorta maaş hepsi var devlet bunlara çalışıyor bizi ne yapsın olan bizim gibi garibana oluyor ama yazıklar olsun hakkım da haram olsun vergiye gelince herşeyden alıyor üç kuruşa bizi muhtaç ediyor
MehmetHasretYiit Bu millet pandemiyi de korona belasını da atlatır ama bu dönemde yaşadığı sıkıntıları asla unutmaz çektiği sıkıntıları unutmaz unutmayacagi için sandık başında da tek tek hatırlatacak yaşadıklarını
DuyguKbraGr akince93 o kadar zengin insana çıkıyor bize niye çıkmıyor ödenecek bilgi bulunamadı hak etmeyenler alıyorken hak edecek olanlar ne yapsın..
Otlukbeli24 DuyguKbraGr KIYMETLİ KARDEŞLERİM BU KONUDA DEVLETİ SUCLAMAYİNİZ HERŞEY HÜKÜMETİN ELİN DE VE PANDEMİ ÖDEMELERİNİ SADECE E DEVLET ÜZERİN’DEN SİYASİ GÖRÜŞÜNE AK PARTİ YAZIYORSA SEÇİLİP ÖDENİYOR ZENGİN FAKİR YOK…
gkhanbudak Otlukbeli24 ne alakası var boş boş konuşma hemşerim. Ben yıllardır ak parti üyesiyim banada vermediler.
akince93 BulentKarabiyik İlgili bağlantı: https://www.turkiye.gov.tr/ptt-ptt-uzerinden-yapilan-kurum-odemeleri-sorgulama
merKarata Bir yıldır süreç devam ediyor diyor ama bir haber yok nedeni ne dir anlamadim gitti yardımcı olur musunuz.
AhmetBadur akince93 2 haftadır süreç devam ediyor yazıyor e devletten dediginiz yerlere baktım ne hesaba bisey geldi nede süreç tamamlandi
SonayBabayigit Bir senedir süreç devam ediyo diyo bizim gibi garibanları vermiyolar adaletmi bu çok ihtiyacım var eşim calismiyo durumum yok. ALLAH im nolur terapi parası çıksın kanser hastasiyim 34 yasindayim kızım öksüz kalmasın nolur maddi manevî destek verin
Sleymanzaydin akince93 süreç devam ediyor PTT kaydında kayıt bulunamadı diyor neden acaba bid egeçen sefer aldım bu sefer neden böyle oldu acaba