akince93 BulentKarabiyik İlgili bağlantı: https://www.turkiye.gov.tr/ptt-ptt-uzerinden-yapilan-kurum-odemeleri-sorgulama
merKarata Bir yıldır süreç devam ediyor diyor ama bir haber yok nedeni ne dir anlamadim gitti yardımcı olur musunuz.
AhmetBadur akince93 2 haftadır süreç devam ediyor yazıyor e devletten dediginiz yerlere baktım ne hesaba bisey geldi nede süreç tamamlandi
SonayBabayigit Bir senedir süreç devam ediyo diyo bizim gibi garibanları vermiyolar adaletmi bu çok ihtiyacım var eşim calismiyo durumum yok. ALLAH im nolur terapi parası çıksın kanser hastasiyim 34 yasindayim kızım öksüz kalmasın nolur maddi manevî destek verin
Sleymanzaydin akince93 süreç devam ediyor PTT kaydında kayıt bulunamadı diyor neden acaba bid egeçen sefer aldım bu sefer neden böyle oldu acaba
AdemYein Sevgimanga üstü ne ait taşınmazın varsa yatmaz 10tane dairen olsun ama.ustune birşey olmasın yatar
seda0716 benimde hala süreç devam ediyor yazıyor vede her yere baktim yatan birşey yok yardımcı olurmusunuz
EcemOren akince93 herkese yatmış bir bana yatmamış nezaman yaticak peki heryerde giriyorum e devlede sonuç yok diyor
MuratKasap Benimde birsenedir süreç devam ediyor benim ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim çok sordurum dayım
zergakepen akince93 hocam merhaba bende ödenecek kayıt bulunamadı diyor ama ben başvuru yaptım daha önce ve sürece devam ediyor diyor nereye yatmış tam anlamıyla nereye soracaz
EmrahFodul merAydn ilk yardım dağıttıkları zaman bende başvuru yaptım aynı adres bir daha yazılamıyormuş geçen sene başvurduğum yardımdan cevap bile gelmedi