• Süreç Devam Ediyor Yazısı Hakkında

Bende baş vuru yaptım ama hala bir sonuç alamadım 1.5 sene oldu 3cocugum var kiradayim eşim inşaat a amele market yardımı da istedim çıkmadı yardıma ihtiyacımız olmasa ne diye bu kadar ugrasalim lütfen artık bi bilgi

Yani tamına 11 ay geçmiş yani geçen sene basvurmusum hala süreç devam ediyor diyor ve yeni başvuru olusturamiyorum. Yardımcı olurmusunuz

Ben başvurdum fakat halen süreç devam ediyor nasl takip edebilirim zor durumdayim

akince93 hala süreç devam ediyor diyo dediğiniz link e girdiğimde de ödenecek kayıt bulunamadı diyo yatma işlemi ile ilgili bilgi vermiş o kdar

Bende dedemler icin basvuru yapmistim. Bayram dolayisi ile tam kapanma olunca tekrar yaticak dediler. Ama yatmadi henuz. Sürec devam ediyor yazisi cikiyor. Hic bir gelirleri yok. İlk yardımdan faydalandılar fakat bu yardımda hala yatan bir para yok.

Bu nasıl bir süreç ben anlamadım . Son yatma tarihi ne zaman niye bu kdar insan alamadı açıklamada yapmıyolar 5 inde kimler aldı acaba?

akince93 2 sene oldu kayıt olalı hiç yanıt yok evim kira eşim iş kapattı calismiyor kredi ödemeleri ve 3 cocuk mahvoldum elimde avucumda ne varsa gitti napacagim bilemedim artık

YusufKo vallaha reis bizde alamadık o kadar tanıdığım kişiler var adam utanmadan 3 kez aldım diyor komsum evimin hemen karşısı adam 4 . kez aldı bu alanlar sigorta maaş hepsi var
    devlet bunlara çalışıyor bizi ne yapsın olan bizim gibi garibana oluyor ama yazıklar olsun hakkım da haram olsun vergiye gelince herşeyden alıyor üç kuruşa bizi muhtaç ediyor

akince93 malesef süreç devam ediyor yazıyor eşim 3 kez ben de ilk kez başvurduk ama hiç sonuç alamadık…

Benimde surec devam ediyor diyor ama hala yok ptt baktığım zaman da odenecek tutar yok dıyor

Devletimize saygımız sonsuz sonuna kadar arkasindayiz ama bu pandemi yardımı cok adaletsizce yapiliyor 3 küçük çocuğum var eşim calismiyor e devletten basvurumuza kapsam dışı oluyor pandemi parası alamadik lütfen yardımcı olun bizimde ihtiyacımız var görün artık ihtiyaç sahiplerini

Otlukbeli24 ne alakası var boş boş konuşma hemşerim. Ben yıllardır ak parti üyesiyim banada vermediler.

Merhaba ben İstanbul Zeytinburnu dan yazıyorum 3 çocuğum var kirada oturuyorum eşim kısmi zamanlı çalışıyor yardıma çok ihtiyacım var lütfen banada yardımcı olun 4 defa bin yüz tl için başvuru yaptım her seferinde kapsam dışı oluyor çok ihtiyacım var lütfen yardım edin