süreç devam ediyor yazıyor ama sürekli reddeliyor
Süreç Devam Ediyor Yazısı Hakkında
3 kere alanlar bile varken sürekli reddediliyoruz
Ben de yıldır bekliyorum iki başvurum var süreç devam ediyor diyor iki defa alanlara birer kez herkese verilse daha iyi olur yardımcı olur iseniz sevinirim
2 yıldır bekliyorum ve bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum
Ben ilk fazı almıştım Fakat daha sonrakilerde süreç devam ediyor yaziyor. PTT de yok. Kaldı ki ben esnaftim ve 3 ay önce kapanış verdim. Belki çok bir para değil fakat bakmam gereken ve bunlardan birinin ameliyat olması gereken iki küçük kızım var. Önce zor durumda olanlara ve Biz esnafa ilk destek olmaları gerekliydi. Bu yazı çıkıpta alan arkadaşlar var mı merak ediyorum
yaso1682 Esnafa ve işletmelere hibe verilecekmiş ama size yardım olur mu bilmiyorum tek seferlik 5 bin lira ve 3 bin lira buyrun konusu: https://pararix.com/d/897-cumhurbaskani-erdogan-esnaflara-ve-muzisyenlere-hibe-verilecek
NejlaGkta kapsam dışı yatmış yani paranız gidip alın
zergakepen e-devlet’ten PTT’ye kalkacaksınız
Sibel23 e-devlet’ten PTT’ye baktınız mı
HayriyeErdoan e-devlet’ten PTT’ye baktınız mı
Nihanlkaya e Devlet’ten PTT ye baktınız mı Yapabileceğimiz bir şey olursa Instagram’dan ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
zergakepen Yapabileceğimiz bir şey olursa Instagram’dan ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
selam bendede bır yıldır sürec devam edıyor.. iki çocumla yanliz yasiyorum çalişamiyorum pandemden dolayı.kaymakamligı aradım yardim istedim süreciniz devam ediyor dendi 144 du ara dediler,, cimere yazdım onlarda sozyalyardişmana yonlendiler o ona ona kimse sahıp çikmiyor
Ben geçen sene almıştım daha sonra 4 defa başvuru yaptım hep kapsam dışı kaymakamlığa gittim tekrar eşiniz sigortalı olduğu için size verilmicek dediler sigortalı ama çalışmıyor bunlar bizim kiramizi erzağımızı sigorta karşılıyor sanıyor herhalde çevremde durumu iyi olan bir çok kişi 3.kez almış bunlar neye göre kime göre yardım dağıtıyorlar bilemedim ne diyim
MeryemGenc meryem bendede ayınızı yazıyor süreç devam ediyor ne zaman alırım
MeryemGenc meryem 12.05.2021 kayıt oldum süreç devam.ediyor yazıyor ne zaman alırım lütfen yardımcı olurmusun meraktan patlıcan
erdalturan patlıcam
Benim cok ihtiyaçım var kiradayım 2 cocugum var bekarlara verildi evli insanlara ihtiyacı olanlara verilmiyor lütfen yardım edin