• Süreç Devam Ediyor Yazısı Hakkında

Nihanlkaya e Devlet’ten PTT ye baktınız mı Yapabileceğimiz bir şey olursa Instagram’dan ulaşabilirsiniz mehmetakin0770

selam bendede bır yıldır sürec devam edıyor.. iki çocumla yanliz yasiyorum çalişamiyorum pandemden dolayı.kaymakamligı aradım yardim istedim süreciniz devam ediyor dendi 144 du ara dediler,, cimere yazdım onlarda sozyalyardişmana yonlendiler o ona ona kimse sahıp çikmiyor

Ben geçen sene almıştım daha sonra 4 defa başvuru yaptım hep kapsam dışı kaymakamlığa gittim tekrar eşiniz sigortalı olduğu için size verilmicek dediler sigortalı ama çalışmıyor bunlar bizim kiramizi erzağımızı sigorta karşılıyor sanıyor herhalde çevremde durumu iyi olan bir çok kişi 3.kez almış bunlar neye göre kime göre yardım dağıtıyorlar bilemedim ne diyim

MeryemGenc meryem bendede ayınızı yazıyor süreç devam ediyor ne zaman alırım

MeryemGenc meryem 12.05.2021 kayıt oldum süreç devam.ediyor yazıyor ne zaman alırım lütfen yardımcı olurmusun meraktan patlıcan 😃

Benim cok ihtiyaçım var kiradayım 2 cocugum var bekarlara verildi evli insanlara ihtiyacı olanlara verilmiyor lütfen yardım edin

SibelGndz Ptt kurum ödemeleri kısmını kontrol edin '‘Süreç devam ediyor’' yazısı varsa paranız yatmış olabilir.

Mrb benim kapsamdisi faz1 faz2 yazıyor dağa önce pandemi 1000tlden faydalanmistim sydv de kaydım var ama edevletten kontrol ediyorum yatan bisey yok pandemi sorguladigimda kapsamdisi faz1 faz2 yaziyo ne anlama geliyor acaba cevap yazarsaniz sevinirim ..

Kapsam dışı faz1 faz2 ne anlama geliyor bilgisi olan arkadaş yokmu

DuyguKbraGr Çok doğru söylüyorsunuz Elimizden bir şey gelir mi ki Instagram mehmetakin0770

Ben bes cocuk annesiyim esimle ben tek bobrekliyiz esim asgari ucretle calisiyor evim kira bende iki saat temizlik isi yapiyorum cidden benim yardima ihtiyacim var