akince93 3. Cü yapışım ihtiyacım var çevremde ihtiyacı olmayan evi arabası olan insanlara çıkıyor ben bitürlü alamıyorum ailemden ayrı yaşıyorum asgari ücretle çalışıyorum pandemi dolayısıyla ücretsiz izine çıkarıldım borçlarım var ne kiramı ne borçlarımı ödeyemiyorum evlenmeye çalışıyorum bu süreçte birde tek başıma gereğinin yapılmadını devlet büyüklerimizden arz ediyorum
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
lutfen 100 tl bile olsa destek olabilecek kimse yok mu. mama ve bez icin
2 cocugum var,esim yok,hicbir gelirim yok,maddi destek yardima ihtiyacim var zor durumdayim,tam kapanma sosyal parasida alamadim hicbir yardim alamiyorum pandemiye kac defa basvuru yaptim hep kapsam disi bu ne demek oluyor,isi gucu olana,arabasi ve evi olana bu para veriliyor,ihtiyaci olanlara verirmiyor ne olur yardimci olun
EkremCodar Para yardim edin iki cocugumda bez kulaniyo
EkremCodar manisa salihli de oturuyorum
EkremCodar para yardımı iki çocuğumda bez kullanıyor esim çalışamıyor pandemiden dolayi ben manisa salihli de oturuyorum yardim ederseniz cok sevinirim
Bende alamadım 1.100 tl 2ci 3. Ü fazı dahil
akince93 3 çocuğum var evim kira eşim aylardır işsiz sosyal güvencem yok bir kere bile 1000 yardımdan faydalanamadık çok zor drumdayız
raziyesahiin01 Allah yardımcın olsun devlet anca zengilere yardım eder
SmeyyeSeyhan Allah yardımcın olsun hiç bişey vermiyolar mi
SemaOnater aynen öle zenginlere veriliyo anca bize yok
Yardım ihtiyacı olana değil olmayana yapılıyor boşa ugraşmayin ben iki kere başvurdum benim üstüme kaç kere alan insanlar var
Bende 20 05 2020 tarihinde yaptım daha vereceekler devlet memurları bile aldı
Benim de paraya ihtiyacım var bende engelli bir vatandaşım bir çocuğum var eşimde engelli kirada oturuyorum askeri ücretle geçiniyoruz ihtiyacim olmazsa başvuru yapmazdim
Bir yılı aşkın hala devam ediyor cevap verin lütfen
Selamın aleyküm, evliyim yarım çalışıyorum, kirada oturuyom borçlarımı ödeyemiyorum inanın zor durumdayım bana yardım eli uzatacak destek verecek yokmu 0539 771 71 57 ulaşabilirsiniz. Allah razı olsun şimdiden
MesutBjk ayın 5 de müracat ettim hiç bi yerden bisey gelmedi ptt gidip bakmammi lazım
Kiralar borçlarım duruyor karımın kıronik rahatsızlığı var ve 2 çocuğum var lütfen yardım edin
akince93 bende 2 senedir süreç devam ediyor yazıyor