FundaDamla EkremCodar para yardımı iki çocuğumda bez kullanıyor esim çalışamıyor pandemiden dolayi ben manisa salihli de oturuyorum yardim ederseniz cok sevinirim
SmeyyeSeyhan akince93 3 çocuğum var evim kira eşim aylardır işsiz sosyal güvencem yok bir kere bile 1000 yardımdan faydalanamadık çok zor drumdayız
FatihYaln Yardım ihtiyacı olana değil olmayana yapılıyor boşa ugraşmayin ben iki kere başvurdum benim üstüme kaç kere alan insanlar var
AyeBayram Benim de paraya ihtiyacım var bende engelli bir vatandaşım bir çocuğum var eşimde engelli kirada oturuyorum askeri ücretle geçiniyoruz ihtiyacim olmazsa başvuru yapmazdim
ErmanKum Selamın aleyküm, evliyim yarım çalışıyorum, kirada oturuyom borçlarımı ödeyemiyorum inanın zor durumdayım bana yardım eli uzatacak destek verecek yokmu😪 0539 771 71 57 ulaşabilirsiniz. Allah razı olsun şimdiden
Mustafaergun Kiralar borçlarım duruyor karımın kıronik rahatsızlığı var ve 2 çocuğum var lütfen yardım edin
hamitalp akince93 ben 4 defa baş vurdum bikere bile almadım ve ayı işte çalışan sgklı arkadaşlarım 3der defa aldılar bu nasıl iş anlamadım
SevgiKucu hala süreç devam ediyor hakki olana vermedi bu yardımları evde 8 nüfus intihar mı edelim olmaz olsun böyle hükümet hiç bir kurumdan yardım alamıyorum eşim hasta oğlum doğuştan tedavi görüyor Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşallah Allah Bizim gibi fakir fukara nin hakkını sorar mutlaka dayanamıyorum artık sağım borç solum borç arkam borç önüm borç Allah çocuklarımı rızık siz bırakmasın inşallah