Ahmetin Selamün aleyküm . Benimde 4 yaşında bir kızım var 1 aya ikinci çocuğum dünyaya geliyor. İmkanım yok bu yüzden kızıma hala yatak alamadım beşikte yatıyor koca kız oldu. Para istemiyorum ikinci elde olsa bir yatak baza destek olabilecek varmı
huseyindogan_34 Yeni evliyim maddi sıkıntım çok yardımcı olmabikirmisiniz çok fazla derecede nakdi desdege ihtiyacım var İstanbul Pendik’te ikamet ediyorum
OkanGl Millet çatır çatır 2 defa ve 3 defa alıyor biz bir kuruş bile göremedik SSK güvencem ve gelirim olmadığı halde günlük yövmiyle çalışan insanim nerede bu devlet nerede hak hukuk sonra gelmiş bizden helallik istiyorsunuz hakkımı helal etmiyorum
OkanGl Biz devletimizin verdiği yardımlardan faydalanmak istiyoruz ve bu süreç hayla devam ettiği sürece ve çıkmadığı zaman kimse bizden devletimiz helalik beklemesin çünkü hakkımı helal etmiyorum
ZeynepAtilgan Benım de cok ihtiyacım var ben de 2 seneden fazla basvuru yaptım ama kabul edilmiyor 1 yasına girecek olan bebegım var onun ihtiyaçını karsılamak istiyorum
ZeynepAtilgan Artık bizi de gorun ben cevremde maddi durumu iyi olup da bu yardımlardan faydalanan o kadar insan var bende almak istiyorum lutfen artık bizi de gorun
FundaDamla EkremCodar para yardımı iki çocuğumda bez kullanıyor esim çalışamıyor pandemiden dolayi ben manisa salihli de oturuyorum yardim ederseniz cok sevinirim
FatihBerk08 bus_bus96 bnde katılıyorum ihtiyacım yok ama alanlara bakıyorum da hep maaşı işi olanlar…
nebi3806 maddi desteğe herkezin ihtiyacı olduğu gibi benim de var tabiki neden olmasın isterdim fakat olmadı.
TCSuleymanTakran şuanda cok zor durumdayız dogal gaz ve elektirigimizi ödüyemiyoruz lütfen yardım edin
Seyit455 Bende 1 sene önce başvurdum ama süreç hala devam ediyor diyor çevremdeki insanların %80 bu yardımı aldı ben hala bekkiyorum bende almak istiyorum