• 1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı

Eşim başvuru yapmış hiç almadı benim başvuru kabul olmuyo hakkımız neolacak

5 çocuğum var yardım alamıyorum kocam işsiz yardım edin lütfen destek verin

akince93 evi olan arabası olan alıyor şaka gibi cok sacma birebir şahit oldum bizde gecen sene den beri sürecin sonuçlanmasını bekliyoz hak ve adalet bumu yani madem herkesi kapsıyor bu durum hani nerede zengini zengin oldu degişen bişey yok

Taksitlerimi ödeyemiyorum nasıl faydalanabilirim yardımdan

Herkes oyu toplar en çokta bizim aile ak partiye düşkün neyi gördüm herkes yardim alır biz 2 senedir yardim eden olmadi eşimin arkasında duran ne annesi var ne babası var yetim ya yetim herşey zorlandı bu dünyada kimseye oy vermem öldürseler bile tüm aileme de dedim ne zorluklar cektim çocuğum ameliyata oldu küçük yaşta

Bende maddi destek istiyorum lütfen biri geri dönüş yapsın lütfen herkes aldinbiz daha alamadik

2 kızım var ve 3 aydır kira oduyemiyirm eşim kısa çalışma yapiyor lütfen yardımcı olun heryere başvurdum 6 aydır bir sonuç alamadım artık sesimizi duyun

Mrb bende basvurdum ama surec devam ediyor hep ayni yazi cikiyor calismiyorum ve ihtiyacim var

akince93 başvuru yapacağım fakat işlem onay sürecinde diyor bir kere başvuru yaptım ve onaylanmadı veya red edilmedi
      Sadece süreç devam ediyor yazıyor

Yardım istiyorum ihtiyacım var

bızde yardım ıstıoruz
        nıe verılmıor bıze hep zengıne hep zedngıne

Gerçkten çok ihtiyacım var fazlası yazmama gerek yok bende çünkü rabbim şahittir herşeye

herkez aliyor nedrn bize cikmadi ihtiuaci olana