HarunBa durumum çok kötü ev kirası elektirik su yu odeyemiyorum ne iş bulsam çalışıyorum sigortalı is arıyorum hep yaş sınırı var almıyorlar ise
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
akince93 ilk faz hariç hiç birinden ödeme alamadım iş yok hasta bir annem ve bir de oğlum var ne devletten yardım geliyor ne akrabalardan sözde destek veriliyor, ihtiyacı olmayan herkese yardım yapılıyor adamlar bide yüzümüze söylüyorlar destek için daha kaç kapı gezmek gerekiyor.?
Benim de ihtiyacım var kimse vermiyor neden alanlardan dahaki zenginim ben evi arabası işi olan alıyor bize neden verilmiyorr
Süreç devam ediyor diyor ama Gerisi yok benimle olan arkadaşlar aldılar
FilizDnmz selamün aleyküm nasıl yardımcı olabilirim sana karınca kaderinde
Biz sesimizi daha nereye duyuracaz ki bilemedim nereye başvuru yaptiysam yok nafile
Lütfen yardımcı olun bana çook zor günler yaşıyorum evim kira elektrik su her biri bir yandan geliyor ev sahibine halimi arz ediyorum ama adamda bir yere kadar sesini çıkarmıyor lütfen yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum çoook zor durumdayım allah rızası için yardımcı olursanız mutlu olurum
Esiniik merhaba bişey sorabilirmiyim
Yine Taraflara Yine Evi Arabası Olana Sigorta li çalışana İkinci Kez Verilen Bu destek Pardon Bu ek Para Gerçekten İhtiyacı olan İnsanlara Neden se Verilmiyor. Zamanında Tayyip Bey’in Dediği Gibi Farkir Çalmasını Bilmediği İçin Fakir Kendisi Büyük Çalıp Çevresine de Dagita Biliyor Helal Olsun Sana Dayıoğlu Türkiye nin amk Gider ayak
hskurban10 e devlete sosyal sigortala yardim sorgula yaz oradan bak
Benim de çok ihtiyacım var 2 çocuğum var kredi borcumuz var pandemi yardımı hiç alamadık bize hiç çıkmadı ne olur bize de yardım edin eşim tek çalışıyor ama yetiştiremiyoruz asgari ücretli
2020 de basvurdum hala surec devam ediyor işim yok sigortam yok mahkumum neden bana yardım edilmiyor evi arabası olan herkez alıyor benim sigortam yok isim yok bumu adalet
- Düzenlendi
Geçen sene 5 ayda basvuru yaptım hala surec devam ediyor diyo bn anlamıyorum eşimin de sigortasi yok kimlere veriliyor neye göre veriliyor neden sonuç alamıyorum anlamış değilim 3 tane çocuğum var biri daha 3 bucuk aylik.
Merhaba bende ilk dagıtım da aldım pandemi yardımı ama şimdi alamıyorum sosyal yardımlaşmaya kaydım var zaten 2 aydan aya cocuk parası alıyorum oda 90 lira ama bu defa yararlanamadım gercekten ihtiyaç sahibimleri varken neden verilmiyor eşim calişmıyor 2 bebegimi bekliyorum ama malesef bu haktan yararlanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerek
- Ayda yapılan yardıma yaptığım başvuru hala sorgulanıyor tekrar başvuru da yapamıyorum bu paraya ihtiyacım var böyle bir saçmalık olamaz ya ilk yaptığım başvuru silinsin ya da sonuçlansın bilmiyorum tekrar yapmıyorum çünkü