Omur09 akince93 Ben geçen sene nisan Ayında başvuru yaptım hala süreç devam ediyor diyor ama zor durumdayım
UmutKalender Lütfen yardımcı olun bana çook zor günler yaşıyorum evim kira elektrik su her biri bir yandan geliyor ev sahibine halimi arz ediyorum ama adamda bir yere kadar sesini çıkarmıyor lütfen yardımlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum çoook zor durumdayım allah rızası için yardımcı olursanız mutlu olurum
EserYalnkaya Yine Taraflara Yine Evi Arabası Olana Sigorta li çalışana İkinci Kez Verilen Bu destek Pardon Bu ek Para Gerçekten İhtiyacı olan İnsanlara Neden se Verilmiyor. Zamanında Tayyip Bey’in Dediği Gibi Farkir Çalmasını Bilmediği İçin Fakir Kendisi Büyük Çalıp Çevresine de Dagita Biliyor Helal Olsun Sana Dayıoğlu Türkiye nin amk Gider ayak
Yaseminnn Benim de çok ihtiyacım var 2 çocuğum var kredi borcumuz var pandemi yardımı hiç alamadık bize hiç çıkmadı ne olur bize de yardım edin eşim tek çalışıyor ama yetiştiremiyoruz asgari ücretli
Cuneytyuksek 2020 de basvurdum hala surec devam ediyor işim yok sigortam yok mahkumum neden bana yardım edilmiyor evi arabası olan herkez alıyor benim sigortam yok isim yok bumu adalet
Cuneytyuksek Cuneytyuksek 3 tane çocuğum var sorumluluklarim var borcum var harcim var isim yok sigortam yok gelirim yok 2020 yilinda basvurdum surec devam ediyor diyor tanidigim gördüğüm duydugum kimin evi arabasi isi varsa yardımı alıyor benim borcum harcim var isim yok sigortam yok gelirim yok ustelik mahkumum 3 cocuk babasiyim soylermisiniz bana benim mi ihtiyacım var yoksa evi isi gucu sigortasi olanlarinmi ihtiyaci olmayanlarmi…
Ayferzdemir Geçen sene 5 ayda basvuru yaptım hala surec devam ediyor diyo bn anlamıyorum eşimin de sigortasi yok kimlere veriliyor neye göre veriliyor neden sonuç alamıyorum anlamış değilim 3 tane çocuğum var biri daha 3 bucuk aylik.
HilalBalc Merhaba bende ilk dagıtım da aldım pandemi yardımı ama şimdi alamıyorum sosyal yardımlaşmaya kaydım var zaten 2 aydan aya cocuk parası alıyorum oda 90 lira ama bu defa yararlanamadım gercekten ihtiyaç sahibimleri varken neden verilmiyor eşim calişmıyor 2 bebegimi bekliyorum ama malesef bu haktan yararlanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerek
AliGuney akince93 ben bir çalışan olarak alamadım iş yerinde tüm yöneticiler aldılar bu haksızlık olmuyormu 1100 tlmi almak istiyorum
Fidanzer Ayda yapılan yardıma yaptığım başvuru hala sorgulanıyor tekrar başvuru da yapamıyorum bu paraya ihtiyacım var böyle bir saçmalık olamaz ya ilk yaptığım başvuru silinsin ya da sonuçlansın bilmiyorum tekrar yapmıyorum çünkü
Fidanzer Eşim çalışamıyor bende ayda bir hafta 10 gün anca çalışabiliyorum oda faturalara gidiyo her şey o kadar pahalı ki aldı başını gidiyor bu paraya gerçekten ihtiyacımız var akmasa da damlar lütfen biraz duyarlı olun memurlar patronlar müdürler alıyor ihtiyaçı olmayan herkes alıyor ama biz alamıyoruz 😡
SemihOner Bu paraya çok ihtiyacım esnafım dükkanı açmam yasak dükkan sahibi günü gelince kirasını alıyor muhasebeci para istiyor bide üstüne ev bakıyorum lütfen bu parayı gönderin
HaticeHerkel Pandemiden itibaren süreç devam ediyor , virüs yüzünden isimizden evimizden olduk hala süreç devam ediyor , artık kefen paramız olur .
Mehmetakin07 HaticeHerkel Merhaba Hatice hanım yazınızı az da olsa Elimizden gelen bir şey olursa yapalım mehmetakin0770
Ysmnllgn akince93 basvurali çok oldu ama hala başvuru sureciniz devam ediyor diyor bilgi qlabilir miyim
Mehmetakin07 Ysmnllgn e-devlet’ten PTT’den görebiliyorsunuz Elimizden gelen bir şey olursa yapalım Instagram’dan bana ulaşabilirsiniz mehmetakin0770