NihatSevindir Evliyim bir kızım bir oğlum var kirada oturuyorum hane içinde çalışan Yok gelir yok Zengin insanlar alıyor biz alamıyoruz geçen sefer vermediler bakalım şimdi ne olacak hayla süreç devam ediyor diyor inşallah bu sefer yatar çünkü gerçekten ihtiyacımız var
Fatihzen Stajım geçen yıl iptal oldu ve hiçbir şekilde kimseden para almıyorum, 0′ım diyebilirim bundan dolayı geçinemiyorum, süreç hala devam ediyor ve 2 ay oldu.
MelikeBakurt yeni hamileyim borçluyum ve yeni evliyim daha lütfen maddi ve manevi destekte bulunursanız çok sevinirim allh razi olsun şimdiden hamileyim duam kabuk olur rabbimin izniyle lütfen yardım edin 😔
Ercanelik MelikeBakurt 05550360635 kardesim kaymakamliga gidin hangi bolgede oturuyorsan eger yardimlasma vakfina gidin basvuru yapin verirler size ben 3 cuyu aldim
MelikeBakurt daha çocuğuma bir çorap bile almadım rabbim şahit ınsllh yardim edersiniz bana allh razi olsun şimdiden 😔😭
resmoremo ne olucak böyle alan alıyor bende hala sürec devam ediyor diyor magduruz ihtiyacımız var zor zamanlar geciriyoruz lütfen yardımcı olun
hlyahulya HarunBa benimde yardıma ihtiyacım var 1 bucuk yıllık evliyim bir bebegim var eşim inşaatta yevmi ye çalışıo daha yeni kiraya geçtim dogru düzgün bir eşyam bile yok pandemi den de yararlanamıorm bunalıma girdm bebegim daha 8 aylık oldu mama içio mama parasını bile zor çıkarıyorum
kumsalpoyraz_ hlyahulya ben beş aylıkken ikizlerime sütle suyu bisküviyi karıştırıp vermeye başladım yetişmez kardeşim bizim ülkemizde mama bez falan bak şuan eşim ücretsizde 2 yaşında ikizlerime öyle evdeyiz hepimiz kira duruyo elekteik duruyo çocukların ihtiyaçlarını alamıyoruz cepte beş kuruş yok…
KerimYcel Yeni çocuğum oldu eşim doğum izninde işyeri raporunu yansıtmamis raporu onaylamamislar oyuzden bu ay ücretini alamadık eşimin benim aldığım tek maaş zaten kapanmadan dolayı eksik yattı sıkıntılı bir süreç içindeyim yardımcı olursanız çok memnun olurum.
krBelksInce Evde hiç kimse ise gidemiy kaç aydır ev kirası verilmiyor ev sahibide anlayış göstermiyor ve evden cikmamizi istiyor Yeni eve cikicak zaten durumumuz yok 2 küçük çocuğumuz var ve bezlerini sütünü alamıyoruz yardım eden kimsemizde yok gerçekten ihtiyacımız ver kapanmada sahada rezil olduk duyun sesimizi
eminsulak evliyim bir çocuğum var işim yok kirada oturuyorum ALLAH rızası için yardım edin bana psikolojik olarak da en dipteyim
Cetin0618 Askerde geldim geçen sene Aralık ayında hayla iş bulamadım çalışacak yasaklar ve pandemi den dolayi hiçbir gelirim de yok malesef 1100 TL pandemi yardım inada başvurdum uzun zaman önce hiç alamadım yeniden deneyim dedim ve hayla süreç devam ediyor diyor bir çok kişi durumu iyi olmasına rağmen alıyor gerçekten durumu olmayan benim gibiler ise alamıyor bunasil adalet bu nasıl sistem anlamış değilim açıkçası
SuAslan akince93 3 kardeşim var hepimiz okuyoruz ben üniversite öğrencisiyim hepimiz bir tabletle girmeye çalışıyoruz.. Şimdi o da yok eğitim hakkımızın devamlılığı için bu yardıma ihtiyacımız var fakat günlerdir geri dönüş yapılmıyor
FATHSAYIN Öğrenciyim Gerçekten Paraya ihtiyacım var 2 yıldır hayalini beklediğim pc alamıyorum lütfen yardım edermisiniz.