Selam arkadaşlar.
Uygulamamız artık bildiğiniz gibi tıklayarak para kazanma ya da yürüyüş yaparak para kazanma değil. Uygulamamız artık yapay zeka ile sohbet edip, yapay zekaya soru sorarak Pararix Token kazanacağınız bir uygulama olmuştur.
Bugün size kısa bir şekilde uygulamanın amacından ve mantığından bahsetmek istiyorum ve bunu da açık ve şeffaf bir şekilde yapmak istiyorum.
Para kazanmak denilince akla binbir türlü şey geliyor. Hele hele internetten para kazanmak kimilerine göre çok kolay, kimilerine göre hala imkansız bir durum çünkü uygulamanın altına gelen yorumların bazıları '‘yalan, olmuyor, bozuk’' gibi oluyordu.
Emek veren herkes ödülünü, hediye çekini vs. alacak. Bu konuda şüpheniz olmasın. Şüpheniz var ise uygulamayı kullanmayı bırakın.
Herkesin para kazanması için yapması gereken yapay zekaya soru sormak ve isteğe bağlı olarak reklam izlemek olacak.
Sağ üstteki puanlarınız temsili puanlarınızdır. İlerleyen günlerde Pararix Token listelendiğinde siz de Pararix Token sahibi olacaksınız.
Pararix Token ne zaman listelenecek?
Belirli bir gelir oluşunca Pararix Token listelenecektir. Bu belirli bir gelir ne kadar şuan kesin bir cevap veremem ancak şimdilik bu kadar söyleyebiliyorum.
Uygulamanın amacı ve mantığı tamamen birikim yapmak üzerine. Ne kadar Pararix Token biriktirirseniz o kadar iyi. Eğer soru sormayı seviyorsanız bu yapay zeka sizin sorularınıza cevap verecektir. Cevap verdikçe de Pararix Token biriktirebileceksiniz. Zamanı geldiğinde de Pararix Tokenlarınızı istediğiniz gibi harcayabileceksiniz.
Market kısmı hakkında
Eğer market kısmından Pararix Token alırsanız, Pararix.com’da premium üye rozeti alırsınız. Yalnızca mailinizin aynı olmasına dikkat etmelisiniz. Market kısmından alışveriş yaparsanız bize destek olmuş olursunuz.
Google Play Store indirme linki için tıklayınız.
App Store indirme linki için tıklayınız.
25 Nisan 2024: Uygulamamız güncellendi. Oyunlar eklendi.