Pararix Token, Pararix Para Kazanma uygulamasında yapay zekaya soru sorularak veya reklam izleyerek kazanılan blockchain tabanlı bir token’dır.

Token Nedir?

Teknik olarak “token”; “kripto para” veya “kripto varlık” ile aynı anlamdadır. Yani pararix token dijital paradır.

Pararix Token maksimum arzı ne kadardır?

Pararix Token 100.000.000 adet ile sınırlandırılmıştır.

Pararix token nasıl alınır?

Orca'dan alınabilir. İsterseniz phantom cüzdan üzerinden alınıp satılabilir.

Adres: GM3q9gzF8jUVXMb22bxsq5HYv1EWsgq5fEYL9QpRr9Gb

8 ay sonra

Pararix token biriktirenlere güzel bir haber vermek istiyorum. Artık kaç kişi varsa. İlan kısmında ikinci el veya sıfır ürün satışı yapacağım. Açık arttırma sistemi ile satış yapılacak. Pararix token biriktirenler pararix token cinsinden teklif verebilecek. Detayları yazacağım.

27.12.2024 Güncellemesi: İlan kategorisi beklediğim ilgiyi görmedi. Oyun kategorisini deniyorum. Eğer PUBG Mobile oynuyorsanız bir bakın derim.

2 ay sonra

Güncelleme: Pararix Token anlık olarak Orca'dan alınabilir. İsterseniz phantom cüzdan üzerinden alınıp satılabilir.

25.000 Pararix Token biriktirenler bu tartışma konusuna '‘25.000 Pararix Token biriktirdim’' yazdığında phantom cüzdanına tokenları aktarılacaktır.

Aklınızda soru var ise soru-cevap kısmından sorabilirsiniz. (Detaylı bilgilendirme videosu çekeceğim)

4 gün sonra

Güncelleme: Pararix Token’ın marketcap’i 1764 dolar değerinde. 62.410,67 Türk Lirası

akince93 Hocam yatırım yapmayı düşünüyorum da kaç yatırımcı var şuan

Akgan 11 kişi var. 31 Aralık 2024 günü çıktı.

Güncelleme: Pararix Token’ın piyasa değeri anlık olarak 4050 dolar değerinde.

Hocam uygulamadaki 1 pararix coin şuanda borsada ne kadar işlem görüyor mesela 13000 pararix coin var uygulamada kaç TL ye yapıyor

Efe19 uygulamada biriktirdiğin coinleri benden alman lazım. eğer 25k biriktirdiysen phantom cüzdanına atabilirsin. token fiyatı anlık değişiyor. cüzdan adresinden kontrol edebilirsin.

Güncelleme: Pararix Token’ın piyasa değeri anlık olarak 3581 dolar değerinde.

4 gün sonra

Hocam token yerine banka hesabına ödeme ne zaman gelir . Bunlar birde uygulama içinde olursa reklam izleyen sayısı yüzde 1000 artar

WEOXRYES banka hesabına ödeme alman için token bozdurman gerekiyor. her şeyi bir uygulamanın içerisine toplamak oldukça zor. dediğin iyi güzel ama olması için çok para gerekiyor. bu arada banka hesabına ödeme bekleyen varsa beklemesin öyle bir şey olmayacak. pararix token vereceğim. pararix tokenı da bozdurabilirsiniz istediğiniz gibi.

25000 Pararix Token biriktirdim

Gamze_1 pararix para kazanama uygulamasındaki mail adresinizi göremedim. o yüzden biriktirdiğiniz tokenları göremiyorum.

Gamze_1 pararix para kazanma mailiniz ile pararix.com mailinizin aynı olması gerekiyor.

Güncelleme: Pararix para kazanma uygulamasından token biriktiren arkadaşlar için son haftalar. Daha sonra pararix para kazanma uygulamasında biriktirilen tokenlar geçersiz olacaktır. Şimdiden bildiriyorum.

Geçersiz olduktan sonra token lar bi işe yaramayacak mı

Son tarih ne zaman acaba kesin bir günü varmı

akince93 şu anda aynı sanırım tekrar kontrol eder misiniz?