25000 Pararix Token biriktirdim

Gamze_1 pararix para kazanama uygulamasındaki mail adresinizi göremedim. o yüzden biriktirdiğiniz tokenları göremiyorum.

Gamze_1 pararix para kazanma mailiniz ile pararix.com mailinizin aynı olması gerekiyor.

Güncelleme: Pararix para kazanma uygulamasından token biriktiren arkadaşlar için son haftalar. Daha sonra pararix para kazanma uygulamasında biriktirilen tokenlar geçersiz olacaktır. Şimdiden bildiriyorum.

Geçersiz olduktan sonra token lar bi işe yaramayacak mı

Son tarih ne zaman acaba kesin bir günü varmı

akince93 şu anda aynı sanırım tekrar kontrol eder misiniz?

Phantom cuzdanimda sizin gönderim sağladığınız pararix Token i solanayla takas edemiyorum nedenini anlamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Gamze_1 orca.so üzerinden takas yapabilirsiniz. orca.so adresinden takas yapılabiliyor. coin düşük likiditede olduğu için phantom cüzdandan takas yapılamıyor. phantom cüzdanınızı orca.so adresine bağlayın oradan istediğiniz gibi takas edebilirsiniz.

umityigit83 1-2 hafta sonra her şey değişecek. uygulama bir süre geçersiz olacak daha sonra yeni bir uygulama çıkacak.

Laundey ilan kısmını takip edin pararix token sahibi olanlara çok güzel sürprizlerim olacak.

akince93 oracadan nasıl yapıldığını anlayamadım bununla ilgili vidyo falan yapabilirseniz tam olarak aydınlanmış olurum

akince93 hocam merhabalar pararix tokeni nasil dönüstürebilirim yapay zekaya sordum sag ust kosedeki buton dedi fakat buton calismiyor yardimci olabilirmisiniz

eewmein ilk olarak 25.000 token biriktirmeniz gerekiyor. daha sonra buraya yazmanız gerekiyor. phantom cüzdanınıza yolluyorum. orca.so üzerinden trade edilebiliyor şuan.