• Pararix
  • Pararix Para Kazanma - Yenilendi

akince93 yılan oyununda kazandığımız puanlar neden hesabımıza yansımıyor acaba ?

Tokenleri nasıl bitcoin hesabına yatırıyoruz veya tokenleri nasıl kazanca dönüştürüyoruz

akince93 bu uygulama haricinde başka bir yerden para kazanabilirmiyiz?

pikachu1 paribu olur mu bilmiyorum ancak başka borsalardan satabileceksiniz.

akince93 sormayın diyorsunuz ama bugün yarın demiştiniz 1 hafta oldu hocam buda mı yine ertelendi?

pikachu1 yok ertelenmedi. bugün yarın açıklanacak derken biraz uzun sürebilir demek istedim.

Yaklaşık 4 günden beridir token reklam dan reklam izleyemiyorum ve yılan oyununda kazandığım tokenler hesabıma yatmıyor

DenizCevik yeni bir mail ile giriş yapmayı deneyin. eski mailiniz var ise sıkıntı olabiliyor.

semayldrm pararix tokenını herhangi bir kripto para ile takas edip nakite dönüştürebilir.

akince93, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

akince93

akince93 pararix tokenleri çekmek için ayarlarda hesaba gidiyorum hesap şifresi diyo ben pararix uygulamasına girerken Google e-mail girdim şifre varmı bilmiyorum şifreyi değiştir diyo tıklıyorum olmuyor

akince93 nasıl yani yeni hesabla giriş yaptığım zaman şimdiki hesabımdaki biriktirdiğim tokenler siliniyor mu

DenizCevik sistem olarak google altyapısını kullanıyoruz. geçmiş uygulamayı yüklediyseniz uyarı yapmıştım. yeni bir mail ile giriş yaparsanız sorun çıkmıyor. tokenlarınız silinmiyor ancak eski hesapta kalıyor. ayrıca yeni şifre talep edebiliyorsunuz. mailinizin spam klasörünü de kontrol edin.

Tokenleri çekmem için pararix ayarlarda cüzdan kısmı gözükmüyor