akince93 Selamlar, bu tartışma konusuna cevabı ilk yazan 100 lira değerinde hediye çeki kazanacaktır. Ayrıntılar burada mevcuttur. En mantıklı yatırım aracı nedir? Cevabı ilk bilen kazanır. (Bu sorunun cevabı kişiden kişiye göre değişebilir, o yüzden ilk cevabı yazan kazanacaktır. Diğer cevaplar yorum olarak kalacaktır.) Yarın tekrar görüşmek üzere… Eğer sorunuz varsa bu konu altına yazabilirsiniz. Soruyu bilen arkadaşa mail üzerinden ulaşacağım. Kaçırdım diye üzülmeyin hafta içi her gün soru sorulacaktır. İlginizi çekebilir Yatırım yaparken dikkat edilmesi gerekenler nedir? Yatırım fonu nedir? Yatırım fonu zarar eder mi? En mantıklı yatırım aracı nedir? 5 yıl önce 1000 liralık altın alsaydım bugün kaç param olurdu? 5 yıl önce 1000 liralık dolar alsaydım bugün kaç param olurdu?
akince93 Faruk99 cevap için teşekkür ederim. mail adresinden iletişime geçilecektir. 🙂 kontrol ederseniz sevinirim.
akince93 Yusufko89 bildirim atmamıştım bu soruya. yarın tekrar soru sorulacak. sakin olmanızı tavsiye ederim.
akince93 Yusufko89 nickim instagram twitter ve tiktok’ta aynı. akince93 yardımcı olabileceğim bir şey varsa yardım edebilirim. kusura bakmayın depremzede olduğunuzu tahmin edemezdim geçmiş olsun. başınız sağolsun.