Selam arkadaşlar,
Bundan sonra hafta içi her gün burada bir soru soracağım ve bilene 100 lira değerinde bir hediye kodu vereceğim.
Doğru bilen ilk kişi isteğine göre 100 liralık amazon hediye çeki, google play hediye kodu veya app store itunes kodu kazanabilecek.
Hafta içi her gün bu kategoride soru soracağım ve doğru cevabı buraya yazan ilk kişi 100 lira değerinde hediye kodu kazanacak.
Soruların cevapları genellikle pararix.com’da olacak. Yani forumu takip eden kişiler daha kolay ve hızlı bir şekilde cevabını verip ödülü kapacak.
Çekiliş vs yapmıyorum. Hızlı olan kazansın. Hemen mail adresine istediği hediye kodunu yollayacağım.
Bu tartışma konusunu sabitliyorum sormak istediklerinizi buradan sorabilirsiniz. İstediğiniz soruyu cevaplarım.
Soruyu sorduğumda Pararix Para Kazanma uygulamasından bildirim yollayacağım. O yüzden uygulamayı yüklerseniz en kısa sürede cevaplama şansını arttırırsınız. İndirme linklerine bu konudan ulaşabilirsiniz.
Soruyu sosyal medya adreslerimde paylaşacağım. Cevabı ilk yazan kazanacak.
Baştan böyle teker teker açıklıyorum ki aklında soru olan kalmasın. Amacım hem bilgilendirmek hem de kazandırmak.
Soruları genellikle sabah erken saatlerde sorarım. Katılmak isteyen takipte kalsın.
Cevabı bu konu altına değil sorduğum soruların altına yazın. Buraya doğru cevabı yazsanız da kabul edilmez.
Sorulan sorular:
Son 1 yılda en çok kazandıran yatırım fonu hangisidir? PBY (1)
Bitcoin ne zaman piyasaya sürüldü? PBY (2)
1000 lira yatırım yaptım? PBY (3)
Türkiye’nin kaç köyü vardır? PBY (4)
5 yıl önce 1000 liralık altın alsaydım bugün kaç param olurdu? PBY (5)
5 yıl önce 1000 liralık dolar alsaydım bugün kaç param olurdu? PBY (6)
En mantıklı yatırım aracı nedir? PBY (7)
Asgari ücret kaç dolar yapıyor? PBY (8)
1000 lira param var? PBY (9)
Son 1 yılda hangisi daha fazla getiri sağlamıştır? PBY (10)