ceylanyerli akince93 e devletten baktığımda süreç devam ediyor PTT sayfasına giriyorum ödenecek tutar bulunamadı diyor
BraBonakolu akince93 merhaba benımde hane yardımı yazıyor ama bişey yok . Acaba soy adım degiştigi için mi yazmıyo
BraBonakolu akince93 bana yardımcı olurmusun . Bnde gıda yardımı dıyor ama bısey yok acaba soy adım degıstıgı için mi
HaticeMeneke MuzeyyenBeytas 2020 de başvuru yaptim süreç devam ediyor diyor yatımı onu öğrenmek istiyorum
HalilGm 1 kere aldım geçen sene tekrar başvurdum süreç devam ediyor çıkıyo sonuçlanmıyor ama nasıl yapabilirim yardımcı olun lütfen çok ihtiyacimiz var..
selimakbyk akince93 geçen sene alanlar müracaata gerek yok dediler ama ikinci faz olarak gelmedi sebebi nedir cumhurbaskanı alacak dedi gerisi boş cıktı
akince93 selimakbyk bir fikrim yok. Hatta ikinci defa basvuranlara para verilcek mi o bile açıklanmadı diye biliyorum.
BuseTopuSarak akince93 ptt ödemelerinde ödeme gözükmüyor hala süreç devam ediyorda duruyor ne ödeme geldi nede yeni başvuru yapabiliyorum
muslumKircan 5 kez bas vurdum ama hic yatmadi bana kagit topluyorum ben.maddi.durunum hic yok gercekden copun kenarina asilan.ekmekleri topladim eve getirdim yedik bu duruma.geldik allah yukarda
UfukKu Bir senedir hala beklemede neye göre yardım yapıyorlar herkesin ihtiyacı var sonuçta çalışmıyoruz devamlı pandemi iznine çıkıyoruz..