Maddi destek
Yardim
Para ihtiyacı var
Yardım bekliyorum
Hayirli gunler ben 2 coxuk annesiyim belkaymasindan amaliyat oldum temizlige gidiyo4dum onada gidemiyorum maddi anlamda cok kotu durumdayim evim kira duyun sesimi
Benim esimde karaciger nakli oldu kiraciyim kkiredi borcumuz var esim bazen evde kaliyor is azalmis isyerinde esim gündelikci
Yeni evlendim hic yardim almadım yardıma ihtiyacımiz var yardim edebilirmisiniz rica edsem lütfen yalvaririm
Ben bir çocuk annesiyim ev hanımıyım çalışmıyor yardım destek bekliyor
Evimde kira
Maddi yardim
Evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin
Maddi yardim istiyorum evim kira is yok
Maddi yadim istıyorum
Benim üçtane kadelerim var ola para maddi yadim istıyom birde abim hasta
Madii desteğe ihtiyacım var
Pandemiden dolayı eşim işsiz ve hiçbir gelirimiz yok yasakta çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayamıyorum bukonuda bana maddi sıkıntı içindeyim yardımcı olmanızı rica ederim
Maddi desteğe ihtiyaçım var yardım edin
ya hepsi yalan dolan kredi çektim evin ihtiyaçlarını gidermek icin ödüyemiyom diyom kimsenin yardım ettiği yok calismiyorum iş veren yok yani zengin daha çok zengin fakir gene fakir
allahtan umudumuzu kesmeyelim illa iyi bir yardım eli cikar
Allah rızası için yardım istiyorum ne olursunuz çok zordayım oğlum 4 aylık anne sütü yok mama alicak param yok bez alamıyorum kızım 3 yaşında üzerine elbise alacak param yok kocam iş bulamıyorum kira doğal gaz elektir şu parası yok ekmek yok ne olursunuz duyun beni gerçekten çok kötü durum dayız gelin. Evime bakın eş eşyam yok hep satik mamaya kiraya sebep