• Yardim

Maddi yardim istiyorum evim kira is yok

Benim üçtane kadelerim var ola para maddi yadim istıyom birde abim hasta

Pandemiden dolayı eşim işsiz ve hiçbir gelirimiz yok yasakta çocuklarımın ihtiyaçlarını karşılayamıyorum bukonuda bana maddi sıkıntı içindeyim yardımcı olmanızı rica ederim

Maddi desteğe ihtiyaçım var yardım edin

ya hepsi yalan dolan kredi çektim evin ihtiyaçlarını gidermek icin ödüyemiyom diyom kimsenin yardım ettiği yok calismiyorum iş veren yok yani zengin daha çok zengin fakir gene fakir

allahtan umudumuzu kesmeyelim illa iyi bir yardım eli cikar

Allah rızası için yardım istiyorum ne olursunuz çok zordayım oğlum 4 aylık anne sütü yok mama alicak param yok bez alamıyorum kızım 3 yaşında üzerine elbise alacak param yok kocam iş bulamıyorum kira doğal gaz elektir şu parası yok ekmek yok ne olursunuz duyun beni gerçekten çok kötü durum dayız gelin. Evime bakın eş eşyam yok hep satik mamaya kiraya sebep

Sa isszim 3 ay dir kirami veremiyorum 1100 lira yardim aldi esim sadece ama yetmiyir ne olur elinizden ne gelirse yardimi nizi bekliylrum en azindan bir umut olur su mubarek kadir gecesi hurmetine sesimi duyun allah razisi icin borclarimi birikti banlqlqr odemzlrim gecti 5000 tl ye ihtiyacim var ev sahibi bankalqr yakinda evden atacaklar beni sesimi duyan vqrsa bir yardim eli ulaşsın rabbim yapacagiz yardimu iki kati sevap olarak size versin inşallah

OsmanG 3 kardeşiz babam işsiz çok zor durumdayız Allah rızası için yardım

Merhaba 2 cocugum var kasimda evlerim yandi herseyim gitti esimi pandemiden dolayi isten cikardilar lutfen yardim edin

Merhaba Maddi durumum çok kötü ufak bir bebeğim var kiradayım isterseniz gelip evime de bakabilirsiniz Allah rızası için sizden yardım istiyorum bebeğime mama bez alamıyorum para yardımı istiyorum lütfen sesimi duyun Bana yardım edin

Nasıl faydalanabiliriz yardımcı olur musunuz

Boşuna yazıyoruz arkadaşlar ne yardımı bir allahın kulu etmez cimere de yazdık ses seda yok herşeye zam koydular dim diz kaldık allaha havale etim iş güç yok biz kizin ne yedik kart yedik bunlar oy toplar ancak ondan sorna birşeyleri yok

5 gün sonra

3 cocugum var kiradayim ne kadar basvuru yaptiysam cimere de yazdiysam bana yardim etmediler askeri ucretle 3 cocuk buyutmeye calisiyorum ne belediye ne devlet hic bisekilde yardim etmiyo borclarim var maddi destege ihtiyacim var

akince93, tartışmayı kilitledi.