CuneytEkinci Arkadaşlar benimde tam 1 sene oldu kiracimyim çokta ihtiyacm var ama niye bana düşmuyor6 anlamadım benim3 komsum akrabalarim3 var arabaları evleri var onlara verilmiş biz bu ülkenin vatandası deilmiyiz3 niye
raziyesahiin01 2 kizim var oblara bez ve mama almak icin maddi yardima ihtiyacim var. devletten hic bir yardim alamiyorum
CuneytEkinci Bende iki kızın var kiraciyim devletten hiç bir Yardı. alamıyorum gerçekten çok ihtiyacm var
FarukKoyuncu akince93 07 2020 31 12 2100 1000 tl hazir diyor ama gecen 1100 tl getirdiler bana yinemi cikmis yardimci olurmusunuz
Edazlk Bekliyoz bakalım nasıl olcak herkes aldı bizde alamadık esim 7 aydır evde yatıyor üç çocuk nolcak zengine verirlir gariban otur
SinasiKayikci Yardımcı olmaya çalışıyorum tutmuş bana muhabbet içinmi diyor senin için değil Allah yoluna yardımcıyız biz tabiki kimsin diye nerde oturuyorsunuz diye sorucam ihtiyacınız nedir diye sorucam benmi yanlış düşünüyorum arkadaşlar
ferataksu bana 6 mayısta ziraat hesabıma yattı 1100tl. ama e devletten baktığımda süreç devam ediyor diyor tekrar yatıcakmı yoksa artık yatmıcakmı?
lhanSonar @akince93 maddi sıkıntım var cocukum ameliyat oldu sıkıntım var çalışmıyorum 1100 bende istiyorum
MertGney akince93 Başvuru durumum olumlu olmadı ve köy yerinde yaşıyorum ihtiyacım var. Nasıl yapabilirim.
SemihAtak Ikinci süreç deva ediyor yazıyor şuan çalışmıyorum Anne baba desteği yok ayılar ihdiyacim var borcum var destek nasıl yapılacak bana