ZeynepAtilgan Benım de cok ihtiyacım var ben de 2 seneden fazla basvuru yaptım ama kabul edilmiyor 1 yasına girecek olan bebegım var onun ihtiyaçını karsılamak istiyorum
ZeynepAtilgan Artık bizi de gorun ben cevremde maddi durumu iyi olup da bu yardımlardan faydalanan o kadar insan var bende almak istiyorum lutfen artık bizi de gorun
FundaDamla EkremCodar para yardımı iki çocuğumda bez kullanıyor esim çalışamıyor pandemiden dolayi ben manisa salihli de oturuyorum yardim ederseniz cok sevinirim
FatihBerk08 bus_bus96 bnde katılıyorum ihtiyacım yok ama alanlara bakıyorum da hep maaşı işi olanlar…
nebi3806 maddi desteğe herkezin ihtiyacı olduğu gibi benim de var tabiki neden olmasın isterdim fakat olmadı.
TCSuleymanTakran şuanda cok zor durumdayız dogal gaz ve elektirigimizi ödüyemiyoruz lütfen yardım edin
Seyit455 Bende 1 sene önce başvurdum ama süreç hala devam ediyor diyor çevremdeki insanların %80 bu yardımı aldı ben hala bekkiyorum bende almak istiyorum
Karadudu akince93 gecimimi karton toplayarak geciriyorum ama 17gunluk yasaktan dolayı ise gidemiyorum başvuru yaptım aam süreç devam ediyor diyor herkes aldı 1100 lira bı biz alamadık sigortalı çalışanlar bile aldı lütfen bizi de görün artık zor durumdayım bir çocuğum var Allah rızası için yardım edin
CuneytEkinci Arkadaşlar benimde tam 1 sene oldu kiracimyim çokta ihtiyacm var ama niye bana düşmuyor6 anlamadım benim3 komsum akrabalarim3 var arabaları evleri var onlara verilmiş biz bu ülkenin vatandası deilmiyiz3 niye