- Düzenlendi
Geçen sene 5 ayda basvuru yaptım hala surec devam ediyor diyo bn anlamıyorum eşimin de sigortasi yok kimlere veriliyor neye göre veriliyor neden sonuç alamıyorum anlamış değilim 3 tane çocuğum var biri daha 3 bucuk aylik.
Geçen sene 5 ayda basvuru yaptım hala surec devam ediyor diyo bn anlamıyorum eşimin de sigortasi yok kimlere veriliyor neye göre veriliyor neden sonuç alamıyorum anlamış değilim 3 tane çocuğum var biri daha 3 bucuk aylik.
Merhaba bende ilk dagıtım da aldım pandemi yardımı ama şimdi alamıyorum sosyal yardımlaşmaya kaydım var zaten 2 aydan aya cocuk parası alıyorum oda 90 lira ama bu defa yararlanamadım gercekten ihtiyaç sahibimleri varken neden verilmiyor eşim calişmıyor 2 bebegimi bekliyorum ama malesef bu haktan yararlanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim ne yapmam gerek
Eşim çalışamıyor bende ayda bir hafta 10 gün anca çalışabiliyorum oda faturalara gidiyo her şey o kadar pahalı ki aldı başını gidiyor bu paraya gerçekten ihtiyacımız var akmasa da damlar lütfen biraz duyarlı olun memurlar patronlar müdürler alıyor ihtiyaçı olmayan herkes alıyor ama biz alamıyoruz
Bu paraya çok ihtiyacım esnafım dükkanı açmam yasak dükkan sahibi günü gelince kirasını alıyor muhasebeci para istiyor bide üstüne ev bakıyorum lütfen bu parayı gönderin
Bana da çıkmıyor süreç devam ediyor diyo neden
Pandemiden itibaren süreç devam ediyor , virüs yüzünden isimizden evimizden olduk hala süreç devam ediyor , artık kefen paramız olur .
Askere gideceğim işten çıkıcam aileme az da olsa katkı
İşsiz sigortasiz bankalara borçlu adima hiçbir şey yok ev yok kira var daha bir sürü sayamadığım eksik şeyler var ve bu gune kadar kömür yardımın dan tut bu pandemi yardımına kadar bana tek kuruş verilmedi amma memur arabasi var evi var maddi durumu iyi calisan sigortalı işinden gücünden herkese kömür pandemi ve gıda yardimi full veriliyor boyle bir ülkede yaşıyoruz maalesef
Cuneytyuksek 3 tane çocuğum var sorumluluklarim var borcum var harcim var isim yok sigortam yok gelirim yok 2020 yilinda basvurdum surec devam ediyor diyor tanidigim gördüğüm duydugum kimin evi arabasi isi varsa yardımı alıyor benim borcum harcim var isim yok sigortam yok gelirim yok ustelik mahkumum 3 cocuk babasiyim soylermisiniz bana benim mi ihtiyacım var yoksa evi isi gucu sigortasi olanlarinmi ihtiyaci olmayanlarmi…
Iki yildir yaziyoruz alamiyiruz evi parasi arasi olanlar aliyor bi isciler mi alamiyor adelet mi bu
Evim kira eşim işsiz sabıka kaydı olduğu için işe giremiyor iki tane oğlum var ikiside okuyor hiç bir yerden gelirim yok lütfen yardım edin
akince93 ben başvurdum ve başvuru süreci devam ediyor yazıyor bunu sebebi nedir üstelik 6 7 gündür böyle?
Öğrenciyim borç harç yardım edebilecek biri var mı
Kiramı yatıramıyorum yardımcı olun lütfen
Hâlâ süreç devam ediyor maddi yardım istiyorum ve ailemden ayrı kirada yaşıyorum