akince93 yardım edin ben pandemiden kesinlikle yararlanamıyorum başvuru yaptım ama ne hikmettir ki hiçbir gelirim olmamasına rağmen gelir düzeni yüksek olduğundan yararlanamıyorsunuz diyor bu devlet benim gelirimin olmadığını görmüyormu da dünya zengin adamlar üzerimize 3 aldılar bu yardımı lütfen yardım edin
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
bus_bus96 Evet tam kapanmadı herkes büyük sıkıntı içinde yaşıyor çalışanlar
EsraYlmaz Merhabalar Esra Hanım gördüm yazınızı Instagram’dan ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
Mehmetakin07 gerçek zor bir süreçten geçiyor insanlar
FilizDnmz Filiz Hanım merhabalar durumunuz gördüm de ne yapabiliriz elimizden gelen
MfideErken Sanırım siz de başvuru yaptığınız almıyorsunuz
symnsongul sanırım sizde alamıyorsunuz galiba bu yardımdan
symnsongul Instagram’dan bana ulaşın az da olsa bir yardımcı olalım mehmetakin0770
MfideErken yok sizde mi başvuru yaptığınız yani onu sormak istedim
SadenurAksakall merhaba
HaticeHerkel Merhaba Hatice hanım yazınızı az da olsa Elimizden gelen bir şey olursa yapalım mehmetakin0770
Ysmnllgn e-devlet’ten PTT’den görebiliyorsunuz Elimizden gelen bir şey olursa yapalım Instagram’dan bana ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
CeydaNurMaden Ceyda hanım Elimizden gelen bir şey yapabilirsen Instagram’dan ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
ZeynepSekmen e-devlet’ten PTT’den baka biliyorsunuz
PnarDemir e-devlet’ten PTT’den baktınız mı
SemanurErel Merhabalar Sema Nur Hanım Elimizden gelen bir şey olursa yapalım Instagram’dan bana ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
Kesin ve kesin emin oldum ki bu istede siyasetin parmağı var ne ihtiyacı olanlar tanıyorum bundan yararlanamayan ne tanıdıklarım var sabahtan akşama kadar devlete küfreder sayar söver maddi ihtiyaçlarıda olmadığı halde devlet bunları besler doyurur ama bakarsın senden benden aç kiradayım cebimde 20 30 lira bi para var maaşa 15 gün var buyrun gerisini siz düşünün. Bugüne kadar bu pandemi döneminde 1 kuruş destek almadim çok şükür ki bir isim var çalışabiliyorum eminim benden daha zor durumda olanlarda vardır allah sabır versin.
Pandemi döneminden beri eş zamanlı calisyorum kimse iş vermyor evime bakmıyorum ve çok mağdur durumdayım eşim tek çalışmakta bize yardımcı olun
Üniversite öğrencisiyim çok zor durumdayız hiç bir şekilde ihtiyaçlarımızı gideremiyoruz annem kısmı zamanlı çalışıyor pandemi dolayısıyla çalışabileceğim iş imkanıda yok borçlarım çok fazla .. devletimiz her konuya el attığı gibi burada atacaktır yardim bekliyorum teşekkürler..
Ben surec devam ediyor diyor ama hiç bir yanit vermediler ben ev hanimiyim iki tane çocuğum var o paraya ihtiyacım var benim