Maddi durumum iyi değil beyinden engelli + astım bronsiti olan çocuğum var hiç bir yerden gelir desteğim yok zor şartlar altında gecinmekteyiz geçen sene başvuru yaptim halen süreç devam ediyor yazıyor Yaklaşık bir hafta önce tekrar başvurdum aynı süreç devam ediyor yazıyor Gerçekten çok ihtiyacım var Çocuğumu bi hastaneye götürüp getirmeye kaç paradan çıkıyorum Sesimizi birilerinin duymasıni istiyorum
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
akince93 sorguladık 1 senedir bisey yok
Beklemede işlem diyor 2 hafta oldu
bus_bus96 evet
akince93 lütfen yardim edin evim kira geçinemiyoruz zor durumdayız lütfen allah rızası için
OsmanG 05466719344 bana ulaş
ErcanTuran 0546 671 93 44 bana ulaş
enolArslan 0546 671 93 44 bana ulaş
HakanIyi 0546 671 93 44 bana ulaş
SeldaOncul 0546 671 93 44 bana ulaş
SongulDegirmenci 0546 671 93 44 bana ulaş
RustemKoksal 0546 671 93 44 bana ulaş
Iremozer 0546 671 93 44 bana ulaş
Selamün aleyküm . Benimde 4 yaşında bir kızım var 1 aya ikinci çocuğum dünyaya geliyor. İmkanım yok bu yüzden kızıma hala yatak alamadım beşikte yatıyor koca kız oldu. Para istemiyorum ikinci elde olsa bir yatak baza destek olabilecek varmı
- Düzenlendi
Yeni evliyim maddi sıkıntım çok yardımcı olmabikirmisiniz çok fazla derecede nakdi desdege ihtiyacım var İstanbul Pendik’te ikamet ediyorum
Millet çatır çatır 2 defa ve 3 defa alıyor biz bir kuruş bile göremedik SSK güvencem ve gelirim olmadığı halde günlük yövmiyle çalışan insanim nerede bu devlet nerede hak hukuk sonra gelmiş bizden helallik istiyorsunuz hakkımı helal etmiyorum
Biz devletimizin verdiği yardımlardan faydalanmak istiyoruz ve bu süreç hayla devam ettiği sürece ve çıkmadığı zaman kimse bizden devletimiz helalik beklemesin çünkü hakkımı helal etmiyorum
Benım de cok ihtiyacım var ben de 2 seneden fazla basvuru yaptım ama kabul edilmiyor 1 yasına girecek olan bebegım var onun ihtiyaçını karsılamak istiyorum
Artık bizi de gorun ben cevremde maddi durumu iyi olup da bu yardımlardan faydalanan o kadar insan var bende almak istiyorum lutfen artık bizi de gorun
FundaDamla nerelisin maddi derken paramı yoksa market ihtiyacimi