akince93 Tug_ce01 uygulamanın güncel versiyonunu kullanmıyorsunuz zaten. eski puanlar boşa gidecek diye uyardım.
akince93 husoaktass belli değil en geç bir ay diyebilirim ama. belli olmaz. düzeltilmesi gereken çok sorun oluştu.
Tul4yyy akince93 hesaptan ciktimm. Yeni hesap açtım. Giden puanlar içinde yapacak birsey yok artık. umarim güzel bir program olur. Hatta garantiye almak için bu hesabı da tekrar sildim yeniden üye oldum . O kadar garantici olmaya çalıştım 🤣
akince93 Tul4yyy Biriktirdiğiniz puanları kullanamayabilirsiniz zaten uygulama şuan test aşamasında gibi bişey.
akince93 Yusuf3636 şuanlık kazandırmıyor. geçmiş uygulamayı soruyorsan evet. ama ilerleyen zamanda kazandıracak diye umuyorum. bunu hep birlikte göreceğiz zaten.
nurneslihangenc akince93 merhaba ben yeni katıldım bu uygulamaya da şuan benim ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz 🌺
akince93 nurneslihangenc uygulama henüz test aşamasında gibi bir şey. Bir şey yapmanıza gerek yoktur.
Yusuf3636 akince93 bende şuanda herhangi bir para kazanamıyorum nasil reklam izleyerek para kazanırız?