Selam arkadaşlar,
Reklam sorunu nedeniyle Pararix Para Kazanma uygulaması bir süre aktif olmayacak.
08.01.2024 Güncelleme: Uygulama tamamen değişecektir. Şuan boşuna puan kazanmaya çalışmayın. Kazandığınız puanlar geçersiz sayılacaktır.
18.01.2024 Güncelleme: Güncelleme yapacağımızı hem uygulamada hem de burada duyuruyorum. Mail atıp adımlarım sayılmıyor, dönüştürme yapılmıyor gibi şeyler yazmanıza gerek yok uygulama güncellenecek ve değişecektir. Önümüzdeki ay ortası gibi güncelleme tamamlanır gibi. Bir anda olmuyor bu kodlama işleri. Kusurumuza bakmayın…
27.01.2024 Güncelleme: Arkadaşlar uygulamamız tamamen değişti. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta güncelleme gelecek. Burayı sürekli güncelliyorum zaten. Takip eden varsa detayları buradan öğrenebilir. Bildirim yolluyorum zaten. İlginiz için teşekkür ederim.
04.02.2024 Güncelleme: Uygulamada biraz pürüz kaldı. Yüklenmesi falan uzun sürebiliyor ancak güncellemeyi göndereceğiz. Bekleyen arkadaşlar varsa diye burayı sürekli güncel tutuyorum. Yeni güncellemede yapay zeka olacak.
08.02.2024 Güncelleme: Uygulamamız Google Play Store’a yüklendi. Şuan inceleniyor. Bugün yarın güncelleme gelir diye düşünüyorum. iPhone kullanıcıları arkadaşlarım ise biraz beklemek zorunda kalacak. Uygulama kullanımı çok basit. Yine bir video çekeceğim youtube’a. Atılan maillere bu linki atıyorum. Takip eden arkadaşlara teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonrası Google Play Store ve App Store’da…
09.02.2024 Güncelleme: Uygulamamız Google Play Store’da aktif ancak bazı eksiklikler var. Sağ üstteki puanlar falan düzgün görüntülenmiyor.
Düzeltmeler yapılacak. İki uygulama marketine de yüklenince gerekli açıklamalar yapılacaktır.
11:22 Güncellemesi: Android kullanıcıları uygulamanızı güncelleyebilirsiniz. Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız bu tartışma konusuna sorularınızı yazabilirsiniz. Ayrıca Pararix Token hakkında bilgi almak isterseniz bu konuyu okuyabilirsiniz.
12:50 Güncellemesi: Herhangi bir sorun ile karşılaştıysanız bu tartışma konusuna yazın. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Eksikler vs olabilir. Şimdiden affola. Uygulama iki uygulama marketine yüklenince gerekli açıklamalar bu konudan yapılacaktır. Mantık belli. Yapay zekaya soru sorup Pararix token kazanabiliyorsunuz.
10.02.2024 Güncelleme: Uygulamadaki eski hesaplar silinecektir. Eski hesaplarda düzeltilemeyen sorunlar oluyor.
14.02.2024 Güncelleme: Uygulama App Store’da inceleme aşamasındadır. Bilginize.
18.02.2024 Güncelleme: Uygulamada bazı sorunlar oluyor ve yeniden incelenmeye gönderiliyor. Bilginize…
19.02.2024 Güncelleme: Uygulamanın şuan gelirinden çok gideri var. Öncelikle gelir kazanması lazım. O yüzden bazı ayarlamalar yapılıyor. Sabırlı olan arkadaşlar için teşekkür ediyorum. Test aşamasındayız. Bakalım ilerleyen zamanda nasıl olacak ben de merak ediyorum. En geç 1 ay içerisinde uygulama hazır olur herhalde her şeyiyle. Burayı güncellemeye devam ediyorum zaten.
28.02.2024 Güncelleme: Uygulama App Store’a biraz geç çıkacak belli oldu. iPhone kullanan arkadaşlar kusura bakmasınlar. Bugün yarın Google Play Store’dan uygulamayı indirip kullanabilirsiniz. Herhangi bir sorun olursa yeni hesapla girmeniz tavsiye edilir.
05.03.2024 Güncelleme: Uygulama güncelleme süreci hala devam ediyor. Sorun yaşarsanız yeni hesap açıp uygulamaya giriş yapabilirsiniz.
07.03.2024 Güncelleme: Uygulama her iki markete de yüklendi. Bundan sonra herhangi bir hata ile karşılaşırsanız yazabilirsiniz. Güncellemeleri buradan duyurmaya devam edeceğim.