• Ekonomi
  • Yatırım fonu incelemesi: YAS (Koç Holdinge Ortak Olmak)

Aylar önce 10 lira bile olmayan fon bugün nerdeyse 15 lira ve 170 binden fazla yatırımcısı var. En çok yatırımcısı olan fonlardan birisi. Tekrar bir yorum yaz derseniz yazarım..

2 ay sonra

Bugün tekrardan fonun kazançlarına bakalım:

• Son 1 Ay Getirisi: %-13,922793
  • Son 3 Ay Getirisi: %-12,1874
  • Son 6 Ay Getirisi: %9,891579
  • Son 1 Yıl Getirisi: %32,306613

Mal ucuzken alınır diyorsanız bu fon gerçekten çok ucuz kaldı bence. Daha da düşebilir mi? Evet düşebilir. Ama ben ucuz buldum.

2 ay sonra

Dün bu fona yaptığım inceleme videosu:

Ben kuveyt türkten ıvy ve bu fonu almak istiyorum fakat alamıyorum gözükmüyor sayfada bir bilginiz varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

Efe19 diğer kurum fonlarını listelerseniz çıkacaktır. fonun tam adı bu: YAPI KREDİ PORTFÖY KOÇ HOLDİNG İŞTİRAK VE HİSSE SENEDİ FONU(HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

akince93 diğer kurum fonlarını listele değilde listemi düzenle diye bir seçenek var sadece ona bastığımda bazı fonlar çıkıyor tüm fonlar çıkmıyor

Efe19 zamanında şöyle bir video yapmıştım yardımcı olur diye düşünüyorum size

akince93
          Kuveyt Türk uygulamasında bu şekilde başka bankların fonunu yok sanırım kuveyt Türk te

Efe19 diğer kurum fonlarını göstermesi lazım. müşteri hizmetlerini arayın veya başka bankadan alım yapabilirsiniz.

akince93 tamam teşekkür ederim müşteri hizmetlerini arayıp soralım ama büyük ihtimalle kuveyt Türk başka kurumların fonlarını satmıyor iş bankasına geçebiliriz belki

Efe19 satması lazım diye biliyorum ancak en son seçenek banka değişikliği.