NesrinYurtseven E devletten giriyirum kapsam disi diyor ve hic yardim almadim ve ihtiyacim da var kirada otuyorum ayrica 1 cocugum var
Aslzgn Bende yardım istiyorum boşandım bı kızım var bende kalıyor eski eşim hiç nafaka vermiyor lütfen yardım edin
KadirTufan Çok zor durumdayız.banada destek çıkılmasını istiyorum evim kira elektrik su hepsi birikti eşim de çalışamıyor şuan allah rızası için yardim edin
SedaTufan Ne olursunuz bana da yardım edin şuan ne eşim ne ben calisamiyoruz evimiz kira elektirik su hepsi birlikte Allah rızası için ne olursunuz duyun sesimi
GulayAksak Eşim kuafördür pandemiden dolayı işler olmuyor eşimin borçları war çalışmıyor 1tane çocuğum var kiradayız pandemiden destek almiyorum lütfen yardımcı olun
RabiaNaa Hatay Antakya da oturuyorum işsizim annem babam ayrı lütfen yardım edin sayın Cumhurbaşkanımm
KumsalKervan akince93 ne alaka işkur kısa dönem çalışanlar yararlanıyor ya haziranda işim son sorcakmı bana devlet ekmek paran varmı DİE o zaman kadro getirsin devlet typ çalışanlarına her yıl yeni eleman aramak zorunda kalmaz çokmu zengin emekli ve çalışan yaa typ çalışanlarının devletin gözünde hiç değeri yok amele muamelesi resmen 😡😡
Dilekil Bende bir senedir başvuru formu dolduruyorum ama aynı adresten süreci devam eden biri olduğunu söylüyor biz hiç alamadık aynı adresten kimse de başvuru yapmadı lütfen yardımcı olun lütfen çok zor durumdayım iki çocuğum var derslerden geri kaldılar bari karınlarını doyurayim lütfen yardım edin
SerpilGNLL Madde destek istiyorum Lütfen Durumum çok kötü 3çocuğumla yaşıyorum temizliğe gidiyordum yasaklardan dolayı temizliğe de gidemiyorum ödeme sorunu olduğunu kredim var Lütfen destek bekliyorum
GlbeyazDemir Kac uere bas vurdum 2 cocuk annesiyim temizlige gidiyordum amaliyat oldjm belimden onada gidemiyoeum maddi anlamda cok kotu durumdayim duyun arrik sesimi
ANNE2020 ALTI NUMARA BEBEK BEZİ, ISLAK MENDİL, BEBEK BİSKÜVİSİ, SÜT, MEYVE, SEBZE İHTİYACIM VAR. PARA İSTEMİYORUM. KARGO İLE GÖNDERMEK İSTİYORSANIZ KABUL EDERİM. DUA EDERİM. ALLAH RIZASI İÇİN DESTEK OLURMUSUNUZ? metineylem01@gmail.com