GlbeyazDemir Kac uere bas vurdum 2 cocuk annesiyim temizlige gidiyordum amaliyat oldjm belimden onada gidemiyoeum maddi anlamda cok kotu durumdayim duyun arrik sesimi
ANNE2020 ALTI NUMARA BEBEK BEZİ, ISLAK MENDİL, BEBEK BİSKÜVİSİ, SÜT, MEYVE, SEBZE İHTİYACIM VAR. PARA İSTEMİYORUM. KARGO İLE GÖNDERMEK İSTİYORSANIZ KABUL EDERİM. DUA EDERİM. ALLAH RIZASI İÇİN DESTEK OLURMUSUNUZ? metineylem01@gmail.com
MaviErgn Iki kizim var evim kira ödeyecek durumum yok isterseniz gelin görün evimi ne olur yardım edin bana ne olur önce allah sonra sizden istiyorum pazardan yerden topladığım sebze leri yediriyorum ne olur lütfen beni gör sokakta kalacağız ne olur kime gitsem yok
Ramazanulcu Cumhurbaşkanım ev kira küçük esnafdik pandemiden dolayı işlerimiz yürümedi açıkçası paramız yoktu işyeri kiramisi ödeyemedik iflas etik memur deyilim kamu işçisi deyilim özel sektörde çalışanda degilim basvuru süreci 10 ay oldu devam ediyor yanı acik casi tc vatandaşı degilmiyiz sigortan gelir belgen yoksa bankalar kredi vermez maliye kaydınız yoksa esnaf sayılmaz beki cumhurbaşkanım biz kimiz 🤔çocuğun 1 tl ister baba olarak boynum kırılır fazla yazmaya gerek yok as şöyle çok anla hesapi ama dikkate alın alınmasa başka birimlere kadar şimdiden saygılar cumhurbaşkanım
MusaErdem Bende baş vuru yapdım ama hala değerlendiriyor diyor engelli bir oğlum var çok sıkışmış durumdayız yardımlarınızı bekliyoruz
braelikz akince93 geçen senden beri başvuru yapiyorum onaylanmiyor ewi arabasi olana cikiyor ihtiyaç sahibi olana cikmiyor pandemiden dolayi hic bisey elaman almiyor yardimlarinizi bekliyorum
MelekPikin Gecen sene kizimin adina aldik 1000 tl sonra kizim evlendi gitti bi hafta once ben kendi adima bavuruyu yaptim 1100 tl icin red cvbi geldi yine basvuru yaptim yine ayni bu millet nasil ikinciyi aliyo ve nasil bi arastirma yapiyo bu devlet. Evi arabasi olan hep aliyo birakin onu emekliye bile veriyo neden bixim gibi garibanlar mi gormuyolar ihtiyacim 16 yasinda kizimla ayakda durmaya calisiyoruz gundelik is yapiyodum is ciktikca simdi yine ysak geldi evim kira nere basvuru yaptiysam yardim akamafim erzak dahi gelmedi verdikleri. Bir cuval patates bir cuval sogan gelirim yok allah icin ya bi gorun artik bizleride neden red cvbi geldi anlamadim yardim edin ya allah paygamber icin ya
Nergin Maddi destek istiyorum babam çalışmıyor evde 6 kişiyiz işkur ödeneği alıyorum ama 600 tl veriyor borçlarımız var yardıma ihtiyaçımız var