https://volutic.com/default.aspx?u=403922 buradan kayıt olabilirsiniz. Çok kolay bir sistem ama kimse tamamıyla anlatım sağlamamış. Kısaca anlatayım, linkte tıklayıp kayıt oluyorsunuz kayıt olduğunuz mail hesabınıza mail geliyor oradan hesabınızı aktif etmeniz gerekiyor daha sonra her giriş yaptığınız da onay kodu geliyor. İlk kayıtta zaten üç mail gelicek orada youtube linkleri var hangi maille kayıt olmuşsanız onun anlatım videosu var oda şöyle Volutic’in gönderdiği mailleri filtreliyorsun ingilizce videolar ama takip edilip yapılabilir. Sizin kayıt olduğunuz mail adresine mail yolluyorlar ve o mailleri okuyup kazanıyorsunuz mailin içinde 10-30 sn kadar beklemeniz gerekiyor zaten beklemen gerektiği süre geçtiğinde yukarıda kazandığın rakam yazıyor. Komisyon kısmı var orada da benim yukarıya koyduğum gibi bir link kayıt olan kişi senin referansın ile kayıt olduğu zaman mail okurken kazandığı kadarını sizde kazanıyorsun ne kadar çok kişi bu referansla kayıt olursa sizde o kadar kazanırsınız.