Otlukbeli24 ne alakası var boş boş konuşma hemşerim. Ben yıllardır ak parti üyesiyim banada vermediler.
Süreç Devam Ediyor Yazısı Hakkında
Merhaba ben İstanbul Zeytinburnu dan yazıyorum 3 çocuğum var kirada oturuyorum eşim kısmi zamanlı çalışıyor yardıma çok ihtiyacım var lütfen banada yardımcı olun 4 defa bin yüz tl için başvuru yaptım her seferinde kapsam dışı oluyor çok ihtiyacım var lütfen yardım edin
Rahime aslan
- Düzenlendi
bende başvuru yaptı süreç devam ediyor ve sürekli
akince93 Merhaba ben başvuru yaptığımdan beri süreç devam ediyor diyor fakat ben aldım bilginize
Valla etrafimda alanlar var sigortası olanda evi olanda dükkanı olanda ozellikle geçen dönem 2 kere alanlar yine aldı bunların hiç biri bende yok bana vermediler neye gore kime gore veriyorlar anlamadim anlayan varsa lütfen cevap yazsin ayrıca askıda faturaya ilk defa fatura bıraktım oda zaman aşımına uğradı nasibimiz yok demekki belki bizede kısmet olur saygilarla
Bende de süreç devam ediyor yazıyordu e devlette sosyal yardım sorgulamada 1100 TL ödemeniz hazır yazıyor
Bende süreç devam ediyor
Benim 2 sne oldu hayla para yatmadı bana perşembe günleri blli oluyo benim ama her perşembe bakıyorum yok süreç devam ediyor yaziyo ptte krma bakyrm para yok ben kiradayim 2 çocuğum var bu devirde gecnmek çok zor devletimiz para yardımı ckrdi ve hala almıyoruz naplm biz he yardim istiyorum lütfen
süreç devam ediyor yazıyor ama sürekli reddeliyor
3 kere alanlar bile varken sürekli reddediliyoruz