Konu açmayı falan bilmiyorum buraya yazıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum

İki yaşında çocuğum var.
    Bebek bezi, ıslak mendil, süt, meyve, sebze ihtiyacım var.
    Sırtınızı çevirmeyin.
    Elinizi ayağınızı öpeyim.
    Mahalle muhtarının cep telefonu numarasını yazacağım.
    Mahalle muhtarı ile iletişim kurabilirsiniz.
    Allah haram yemeyi nasip etmesin.
    Allah insanı insana muhtaç etmesin.
    Çocuğumun suratını güldürmek istiyor olan insana merhameti ile muamele etsin, cenneti ile mükafatlandırsın, Muhammed Mustafa Sallallahu Aleyhi Veselleme komşu olmayı nasip etsin Allah.
    Allah rızası için destek olurmusunuz?
    caresizannee@gmail.com

6 gün sonra

Slm allah rızasi icin bizede yardimci olun cok zor durumdayım sabah oglumu hastaneye götürecek yol param bile yok kaşinda 3dikis var elmaçik kemiyi kırık amaliyata girme sansi var ama götürecek yol.param bile yok.ne olur duyun sesimi allah rızasi icin 537 683 63 84

SinasiKayikci Merhaba ben 3 çocuk annesiyim kiradayim bir çocuğum telasemi hastası banada yardımcı olursanız sevinirim

1100 ele yardım başvurusu yaptım herkes aldı biz niye alamiyoz durumu iyi olanlar aldı süreç devam edoyor yaziyo hap

Aybikkk Instagram’dan bana Ulaş’ın elimizden gelen az da olsa Yardım yapalım mehmetakin0770

Bır cısın aldım ama 1100 henüz almadım yatırmadılar 5ay oldu haledaha hndrmedıler

Ama bın tl 1000 aldım pandemır

sehersevimobut e-devlet’ten başvuru gözüküyordu dur Elimizden gelen bir şey olursa Instagram’dan bize ulaşabilirsiniz mehmetakin0770