nihatkavri EsinKync slm esin hanim nasilsiniz ben size yardimci olurum ne kadar para lazim soyleyin yeter sizin gibi guzel bi bayani kirmak olmaz buyrun lutfen bana iban atin sizin temiz yuzunuz beni cok etkiledi lutfen cekinmeyin yazin bana neye ihtiyaciniz varsa
Sekerkzkndy nihatkavri ben şiddet gördüm ayrıldım tek başıma iki bebeğime bakıyorum gelirim yok çaresizim çünkü sahip çıkan kimsem yok Allah rızası için yardım istiyorum
HabibeGltekin nihatkavri 1 yıl oldu yaptığım başvuruda süreci devam ediyor diyor. Benimde ihtiyacım var aylardır çalışamıyorum . Nereye başvuracağımı da bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz 68 yaşında annem var babam ve kardeşim yok tek başıma eve bakmaya çalışıyorum ama olmuyo kimse işte vermiyor.
HabibeGltekin nihatkavri 7 aylık kiram duruyor elektrik su doğalgaz kesik hepsini istemiyorum sizlerden sadece gönlünüzden ne koparsa Allah rızası için
SibelEmreKartal Bir buçuk senedir basvuru yaptim 100tl bile herkeze çıktı bi bize çikmadi bir bebegim var çok ihtiyacim vardi paraya bebegim icin harcicaktim neden cikmiyotlr
raziyesahiin01 kizlaeima bez ve mama almam gerek 100 tl ye ihtiyacim var litfen destek olun TR96 0011 1000 0000 0083 2694 97
mehmetakin00 Sekerkzkndy Instagram’dan bize ulaşın Elimizden geleni az da olsa yapalım mehmet akin0770
Raziyenisa Eşim ceza evine girdi ben dört gün sonra doğum yaptım banada yardımcı olurmusunuz allah rızası için bebegim53 günlük bir gelirim yok araştırabilirsiniz yurtta büyüdüm destek olacak kimsem yok
Melikezeynepnur Merhaba bende 3 ay önce basvuru yaptım 3 cocugum var gecim sıkıntısi yasiyorum surec devam ediyor yazıyor sürekli ama bize vermezler umudumuzu kaybettik artık
sehersevimobut merhaba 1 senedir süreç devam ediyor yazıyor bendede yardımcı olurmusunuz napmam lazım yeni başvuruda yaptım aynı şekilde hiçbirşey degişmedi
mehmetakin00 sehersevimobut e-devlet’ten başvuru gözüküyordu dur Elimizden gelen bir şey olursa Instagram’dan bize ulaşabilirsiniz mehmetakin0770
AliKaraca Ben pandemi destek başvurusunda yararlanmak istiyorum işim olmadığı için maddi ve manevi destek almak istiyorum gereğin yapılmasını arz ederim
mehmetakin00 zeynep44000 Instagram’dan bize ulaşın elimizden az da olsa yapalım yardım mehmet akin0770
SeherKaracan Maddi desteğe ihtiyacım var başvurdum ama hiç bir sonuç gelmedi yardımcı olabilirmisiniz
GliekKendir İKİ TANE KIZIM VAR EŞİM DEN BOŞANDIM KÜÇÜK KIZIM DAHA 9 AYLIK ÇALIŞAMIYORUM SADECE SOSYAL YARDİM ALIYORUM YETMİYOR ODA BENDE İSTİYORUM YARDIMCI OLMANIZI
mehmetakin00 GliekKendir Instagram’dan bize ulaşın az da olsa Elimizden geleni yapalım mehmet akin0770
Eminaymine Ben utanıyorum buraya yazmaya ama baska çarem kalmadı artık lütfen yardım edin. Kendim için değil bebeğim için istiyorum. TR60 0004 6002 6188 8000 1070 66
Aybikkk FerhatAslan EsinKync bende üniversite öğrencisiyim sörf pandemiden dolayı işten çıkarıldım babam koah hastası çalışamıyor ve 4 kardeş okuyoruz bizde de süreç hala devam ediyor
mehmetakin00 Aybikkk Instagram’dan bana Ulaş’ın elimizden gelen az da olsa Yardım yapalım mehmetakin0770