• Nakdi Ücret Desteği Ödemeleri Ne Zaman Yatırılacak?

Maddi destek istiyorum geçinemiyorum Bir de küçük bir çocuğum var

Cumhur baskanim yeni dogum yaptim esimi pandemiden dolayi ucretsiz izne cikardilar bebegime bez mama alamiycak duruma geldik allah rizasi icin bizide gorun

akince93, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Atı alan Üsküdarı geçmiş arkadaşlar aynı durumdayız her zamanki gibi mahduruz

Bizde alamadık herkes almış

Bende hala alamadım pandemiye başvurdum ama hala kabul olmadı 4 kez başvurdum hala süreç devam ediyor diyor

Bende alamadım 2ci alan var ben alamadım nasıl oluyor anlamadim

Bir yılı geçti basvuru yapalı tekrar yaptim Red olundu diyo ilk yaptığım basvuru aşamasında diyo bu nedir ya

Ben alamadim bekliyorum ama ne nir msj ne gelen nede giden var cok zor durumdayim

Gecen yıldan beridir bekliyoruz ne pandemi parası ne bir tablet geldi çocuklarımA 3 cocuğum var 3 de okula gidiyor gecen yıldan beri onlara hem annelik hemde ögretmenlik yaptım zor süreçten gectik malesef evi arabası sigortası olan herkeze bu yardım lar yapıldı biz hala bekliyoruz evi arabayı gectik sosyal güvencemiz sağlık sigortamız bile yok

Tuhafiye işi yapıyorum tam kapanmada gelir kaybı desteği ala mıyoruz neden acaba

2 haftadır sürec devam ediyor diyor onaylanmadı durumu bizden çok çok iyi olanların onaylandı ve ödeneklerini bile aldılar

akince93 ben geçen sene başvuruda bulunmuştum hala süreç devam ediyor diyo 4 kişilik Bi ailem var ve kiradayim pandemiden dolayı kimse iş vermiyor kuramı veremiyorum ihtiyacı olanlara verilmeyecekmiydi bu para neden gereken yapilmiyor

HasanremTepe nasıl tekrar başvuru yapılıyor pandami bildiğim kadarı ile eski başvuru üzerinden devam ediliyor yenisinden olmuyor

bir ay sonra
    akince93, tartışmayı kilitledi.