• Nakdi Ücret Desteği Ödemeleri Ne Zaman Yatırılacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Nisan ayına ilişkin nakdi ücret desteği ödemelerinin 10 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini bildirdi.

Bakan Bilgin, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu bilgileri verdi:

Baskanım bu kadar insana veriliyor beni de bizi de görün duyun bizde sizin vatandaşlarımız kıracıyım eşim pandemiden dolayı calışamıyor iki cocuk duyun bizide

akince93 4 sefer baş vuru yaptım hepsin den Red cevabı geldi bari herkese veriyoruz diye insanları kandırmayın

İhtiyac sahibinden cok zenginler aliyor yada bana oyle geliyor bizim akrabalar rezidansta oturuyor bu parayi aliyor ben calismiyorum bas vuruyorum alamiyorum adelet var ama nerede

Sayın cumhurbaşkanım benim eşim engeli çalışanım yok çocuklarıma yetişemiyorum beni mutlu edesen sevinirim

Merhalar nakdi ücrete uygun olmamıza rağmen bize hiçbir şekilde pandemi yarmi gelmedi yapılmadı mağdur durumdayız 05362036499 ilgi alaka göstermenizi temenni eder yardımoarinizi bekliyoruz saygılar

ErdemOcak ilkini aldıysanız bunuda alirsniz e devlet üzerinden sosyal yardım sorgulamaya bakın orda çıkıyor pandemi basvuruda gözükmüyor

Bende alamadim sosyal yardim esim calismiyor 1 tane erkek çocuğum var bez mama hicbirseyine yetisemiyorum lutfen bizede yardımci olurmusunuz

Benimde bi kızım var eşim calışmıyo maddi durumumuz iyi degil

Maddi destek istiyorum geçinemiyorum Bir de küçük bir çocuğum var

Cumhur baskanim yeni dogum yaptim esimi pandemiden dolayi ucretsiz izne cikardilar bebegime bez mama alamiycak duruma geldik allah rizasi icin bizide gorun

akince93, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Atı alan Üsküdarı geçmiş arkadaşlar aynı durumdayız her zamanki gibi mahduruz

Bizde alamadık herkes almış

Bende hala alamadım pandemiye başvurdum ama hala kabul olmadı 4 kez başvurdum hala süreç devam ediyor diyor

Bende alamadım 2ci alan var ben alamadım nasıl oluyor anlamadim

Bir yılı geçti basvuru yapalı tekrar yaptim Red olundu diyo ilk yaptığım basvuru aşamasında diyo bu nedir ya

Ben alamadim bekliyorum ama ne nir msj ne gelen nede giden var cok zor durumdayim