• 1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı

maddi durumum iyi değil paraya ihtiyacım var

Bu tam kapanma dolasıy la çok ihtiyacım var evimi göremiyorum yardım edin lütfen

Yatmayacka sa bilgi isteriz yasak koyunuz para verecez diyorlar vermiyorlar nasil bir devlet anlamadim yalandan insanları kandırıyorlar

Ben yanlız yaşıyorum ve şuan işler kapalı calışamıyorum baş vuramıyorum lütfen destek yardım edin

Bakkal ve fırına para veremedim yardıma ihtiyac var

ihtiyacim var kiraciyim faturalarimi ödeyemedim gecen sene marttan beri sürec devam ediyor gecen ayin 30 da basvurdum surec devam ediyor .3 gun önce arkadasim aradi hem emekli maaşı aliyor hem 2 dairesi var ona cikmis bana hic birsey yok ihtiyac sahiblerine güya veroyosunuz ya ihtiyaci olmayanlara veriyosunuz kusura bakmayin

ihtiyaci olana degil ihtiyaci olmayanlara veriyolar gecen arkadasim aradi babadan kalma emekli maaşi aliyor 2de dairesi var ona 1100 cikmis biz bekleyelim ciksin bizediye yaziklar olsun baska hic birsey demiyorum

İş bütçemin yetersiz olması yüzünden bu destek başvurusuna katıldım ancak “SÜREÇ DEVAM EDİYOR” hatası almaktayım 08.05.2021 tarihli başvurum hala kabul edilmemekle beraber beni kredi çekmeme itiyor bu süreç içinde yardım almak dolaysıyla buraya yazmaktayım. Yanıtlar iseniz sevinirim

akince93 benim halen surec devam ediyor yaziyor ven ben ilk defa basvurdum ihtiyacim oldugu icin

akince93 daha önce yaptıgım 5 basvuru var yazdıgınız yere tıkladım ama bılgı gözükmüyor

mehaba uzun zamndır bnde başvuru yaptım halen süreç devam ediyor diyo nolacak böyle bi bilgi verirmisiniz , ihtiyacımız var

akince93

akince93 merhabalar pandemiden dolayı çalışamıyorum bana da maddi manevi destek verirmisiniz öncekinide almadım lütfen banada yardımcı olurmusunuz

Yaklaşık olarak 18 aydır bu pandemi sosyal destek parası için başvurdum 3 ay önce 2 Ci defa başvuru yaptım kimse ne bir cevap nede 1 kuruş verdi gerçekten ihtiyacım olmasa başvurmam ama çevremde o kadar evi arabası işi gücü olanlara çıkıyor neden biz garibanlar cikmiyo anlamıyorum