Maddi yardıma ihtiyacım var hiçbir şekilde yardımdan faydalanamiyorum kirada otuyorum eşim caliamiyor pandemin dolayı bir cocgum var
1100 TL Tam Kapanma Yardım Ödemesi Hak Sahipliği Sorgulama Ekranı
Sengul yilmaz
Sengul yilmaz benim esim pandemirden dolayi calismiyor esim abisini çay ocağını işletiyordu ama oda dır buçuk senedir kapalı devlet tarafından ama ben madurum kimse bana yardim yapmıyor kandemir parasına başvurdum ama sürekli süreç devam ediyor diyor lutfen bana yardim yapin @
:[ @](https://)
akince93 yardım istiyoruz
Kirada oturuyorum asgari ücretle geciniyoruz 830 lira kiramz var birazda borcumuz var 2 aylık bebeğimiz var sadece eşim çalışıyor zorlanıyoruz eğer olursa birazcık rahatlicaz bizim için iyi olcak ihtiyacımız var
1100tl yi ben Hala almadım
zlemSavuk bize yok zenginlere var sadece
AyglOuz bize yok zenginlere var sadece
DuyguKbraGr aldınız mı ücret
akince93 başvuru sürecim hala devam ediyor kitap vs ihtiyaçlarımı gidermem lazım öğrenciyim ama hala süreç devam ediyor çok garip gerçekten
SemanurErel süreç hala devam ediyo dimi sizinde
ErdalOzturk evet kaç ay oldu belkide sene gerçekten ihtiyacı olan kişiler almalı ya çevremde evi arabası olan adamalr alıyor biz yerimizde sayıyoruz
SemanurErel valla bizde başvuru yaptık ama kimse ilgilenmiyo adamların umrumda değil fakir yine aynı
ErdalOzturk garibin yüzü güler mi gülmez
SemanurErel postaneye gittin mi hiç peki
ErdalOzturk hayır gitmedim süreç devam ediyor diyo gitsem bile ne değişecek ki
SemanurErel bı git bence bizim arkadasin annesi gitmiş postaneye ücret çıkmış ama salaklar mesaj atmamis kadina
ErdalOzturk alla halla ahahahah o daha da ilginç baya zaman oldu ya çıktıysa da geri almışlardır