Rknozclk Her yere başvurdum defalarca hiç birinden dönüş alamıyorum lütfen yardım eder misiniz çok ihtiyacımız var
SemaKatip akince93 MehmetAdsk 3 kere başvuru yaptım süreç devam ediyor diyo 1 çocuğum var ve borçlarım var çok ihtiyacım var ama bir dönüş olmadı daha
SemaKatip akince93 MehmetAdsk 3 kere başvuru yaptım süreç devam ediyor diyo 1 çocuğum var ve borçlarım var çok ihtiyacım var ama bir dönüş olmadı daha
AIRDAYSAL akince93 2 kez basvuru yaptin 2 sindede vermedi şoförüm yetmiyor para odemeleri vermiyorlar sıkışkinim
UmutAdyaman AydnArslan niye peki neden yazıyor ki süreç devam ediyor üstelik o yüzünden başka başvuru yapılamıyor en azından gelmicekse Red edilsin nereye başvurma şansımız var onun iptal ya da gelmesi içn
UmutAdyaman AydnArslan peki telefondan sosyal yardımları arasam anlatsam bu durumu en azından ortadan kalkar mı bu süreç devam edşyır6
AhmetAkgul MaviErgn bende çok kötü durumdayım bekar evinde yaşıyorum ailem köyde burda onlara bakabilmek için geldim senelerdir çalışıyorum pandemiden dolayı işsizim şuan lütfen bana yardım edin lütfen 😞